Sis, İstanbul'da trafiği felç etti

Kurban Bayramı tatilinden sonraki ilk iş gününde, İstanbullular sis ve yoğun trafikle boğuştu. İstanbul'un üzerine çöken yoğun sis kara ve deniz ulaşı

Kurban Bayramı tatilinden sonraki ilk iş gününde, İstanbullular sis ve yoğun trafikle boğuştu. İstanbul'un üzerine çöken yoğun sis kara ve deniz ulaşımını olumsuz etkiledi.

Sis nedeniyle İstanbul boğazı transit gemi geçişlerine kapatıldı, vapur seferleri iptal edildi. Şehir hatlarını kullanarak İstanbul'un her iki yakasına gitmek isteyen vatandaşlar iskelelerde sisin kalkmasını ve seferlerin yeniden başlamasını bekledi.

Bayram tatilinin ardından bugün işbaşı yapmak isteyen vatandaşlar, yollarda trafik çilesi çekti. Sisin etkisiyle yoğunlaşan trafik zaman zaman durdu. Sürücüler yollarda güçlükle ilerleyebildi. Siste trafik çilesi çekmek istemeyen vatandaşlar ise daha çok toplu taşıma araçların tercih etti.

Metrobüs hattını kullananlar trafiğe takılmadan iş yerlerine gidebildi. Sisin etkisiyle oluşan yoğun trafik sabahın ilerleyen saatlerinden sonra normale döndü.