Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Öğrencilerle Ders Dinledi

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, Mehmet Şerafettin Yaltkaya İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek sıralarda öğrenci gibi oturup ders dinledi.

Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Öğrencilerle Ders Dinledi
Okul Müdürü Fatih Kayhan tarafından karşılanan Bilal Yılmaz, incelemelerinin ardından sınıflara girip öğrenci sıralarında oturarak bir süre dersi dinledi, daha sonra öğrencilerle sohbet etti. Bilgisayar sınıfı, kantin, çok amaçlı salon, kalorifer kazanı ve lavaboları tek tek denetleyen Bilal Yılmaz, daha sonra öğretmelerle toplantı yaptı. Düşündüğü projeleri öğretmenlerle paylaşan ve öğretmenlerin sorunlarını dinleyen Yılmaz "Sağlıklı toplumların oluşması, kişiliği oturmuş, moral değerleri yüksek bireylerle mümkündür. Bu sebeple kültürel birikimlerimizi, milli ve manevi değerlerimizi, düşünce ve davranış olarak çocuklarımıza vermeye çalışalım. Unutmayalım ki bu bağlamda her birimizin öğrencilerimize karşı duruş ve davranışlarımızla güzel model olmak gibi sorumluluğumuz vardır" dedi.
Yarınlarda söz sahibi olabilmek için en büyük kaynağın öğrenciler olduğunu vurgulayan Ağrı Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz "Kendisi ve toplumla barışık, etkili ve olumlu iletişim kurabilen, ekip çalışmasını benimsemiş, sorumluluk alabilme ve çözüm üretebilme yeteneklerine sahip bireyler olarak yetiştirmemiz en büyük hedefimiz olmalıdır. Bu kutsal çalışmalarımızda aldığımız en büyük güç, yönetim anlayışımız, velilerimizden aldığımız destek, öğretmenlerimizin niteliğine ve öğrencilerimizin seçkinliğine duyduğumuz güvendir" şeklinde konuştu.