Karadeniz fırtınasına 'dur' diyen Eskişehirspor'da bir puanın sevinci yaşanıyor

Eskişehirspor'da 6 haftadır puan kaybetmeyen Trabzon deplasmanından bir puanla dönmenin sevinci yaşanıyor.

Ligin alt sıralarından kurtulma mücadele

Eskişehirspor'da 6 haftadır puan kaybetmeyen Trabzon deplasmanından bir puanla dönmenin sevinci yaşanıyor.

Ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Eskişehirspor, Karadeniz fırtınası Trabzonspor ile deplasmanda oynadığı maçta galibiyeti kaçıran taraf oldu. Lig lideri karşısında başarılı bir futbol oynayan Eskişehirspor, son 6 maçı da kazanan ve müthiş bir seri yakalayan Trabzonspor karşısında 0-0 golsüz beraberlik ile ayrılarak 1 puanla teselli buldu.

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Trabzonspor karşısında aldıkları bir puanın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Ligin 7. haftasından itibaren Eskişehirspor'un bir çıkış yakaladığını kaydeden Şahbaz, ancak Teknik Direktör Bülent Uygun'un TFF tarafından cezalandırılarak 8 maç saha da olamaması gibi hadiselerin moral ve motivasyonlarını bozduğunu söyledi.

Ama bu rağmen Eskişehirspor'un bu çıkışını sürdürmek istediğini, Trabzonspor karşısına da bu hedefle çıktıklarını kaydeden Şahbaz, "Trabzonspor'da çok iyi oyun oynuyor. Bunu rağmen Trabzon'dan en az bir puanla dönmek istiyorduk. Bunu da başardık. Bu bizi çok mutlu etti." diye konuştu.

Trabzonspor karşısında çok iyi bir oyun sergilediklerini hatta son dakikalardaki pozisyonu değerlendirebilselerdi galip bile ayrılabileceklerini dile getiren Şahbaz, " Eksiklerimiz olmasına rağmen Trabzonspor karşısında çok iyi futbol sergiledik." dedi.

Güzel pozisyonlar elde ettiklerini ama bunları gole çeviremediklerini dile getiren Şahbaz, "Bu pozisyonlardan birini gole çevirebilseydik. Trabzonspor'u yenip 3 puanı alabildik. Her şeye rağmen güzel bir oyun ve güzel bir skor çıkarttık. Sonuçtan memnunuz. Çünkü istediğimiz, hedeflediğimiz bir puanı Trabzonspor karşısında aldık." ifadesini kullandı.