Deü Rektörü Mehmet Füzün'ün Oğlu Oldu

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü (DEÜ) Prof

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü (DEÜ) Prof. Dr. Mehmet Füzün'ün, kendisinden habersiz hamile kaldığını iddia ederek boşanmak için dava açtığı eşi, 3 kilo 500 gram ağırlığında bir erkek bebek dünyaya getirdi.
Kendisinden habersiz hamile kaldığını iddia ederek boşanma davası açan DEÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün'ün eşi Genel Carrahi Uzmanı Dr. Ferda Ulviye Hoşgörler Füzün doğum yaptı. Rektör Füzün'ün istemediği erkek bebek, 3 kilo 500 gram ağırlığında dünyaya geldi ve 'Can' ismi verildi. Rektörlüğe atanması dava konusu edilen, DEÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün, geçen Nisan ayında da 6 yıllık eşi Suat Seren, Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekim Yardımcısı Ferda Ulviye Hoşgörler Füzün'den, 'şiddetli
geçimsizlik' sebebiyle boşanmak için dava açmıştı. Rektör Füzün, eşinin ortak kararları olmadan, kendisinden gizli hamile kaldığını iddia etmişti. İzmir 8. Aile Mahkemesi'ne taşınarak görülen dava ise henüz sonuçlanmadı.
Rektör Füzün'ün boşanma davası açtığı Ferda Ulviye Hoşgörler Füzün, DEÜ Hastanesi'nde sezaryenle bir erkek bebek dünyaya getirdi. Ferda Ulviye Hoşgörler Füzün, 3 kilo 500 gram ağırlığında ve 54 santim olarak dünyaya gelen bebeğine 'Can' ismini verdi.