BurhaniyeArena hizmete giriyor

Burhaniye Belediyesi, deve güreşlerinde kullanılmak üzere başlattığı "Burhaniye Arena" projesinde son noktaya geldi. İlçede her yıl düzenlenen deve gü

Burhaniye Belediyesi, deve güreşlerinde kullanılmak üzere başlattığı "Burhaniye Arena" projesinde son noktaya geldi. İlçede her yıl düzenlenen deve güreşleri için daha önce kullanılan alanın küçük olması sebebiyle başlatılan çalışmalar, 23 Ocak 2011'de başlayacak güreş sezonuna yetiştirilecek.

Burhaniye–Ören yolunda yapılan, yaklaşık 4 bin metrekarelik Burhaniye Arena, ferah ve geniş bir alanda güreşseverlere hizmet verecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, "Son aşamasına geldiğimiz Burhaniye Arena, bu yılki deve güreşleri sezonunda hizmete girecek. Güreşsever hemşehrilerimiz ve konuklarımızın rahat ve geniş bir alanda güreşlerini seyretmesi amacını taşıyoruz." dedi.

Bu arada 7. Uluslararası Burhaniye Zeytin ve Zeytinyağı Festivali'nin son gününde yapılacak deve güreşlerine, çevre illerden birçok güreşsever ve deve sahibinin katılması bekleniyor.