Akçay'da Bayramlaşma Birlik Ve Beraberlik İçinde Geçti

Kurban Bayramı dolayısı ile Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı tatil cenneti Akçay beldesinde bayramlaşma töreni, belediyede düzenlenen törenle neşeli ve samimi bir ortamda yapıldı.

Akçay'da Bayramlaşma Birlik Ve Beraberlik İçinde Geçti
Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, belediyede vatandaşlar ile bayramlaştı. Ardından ise sivil toplum örgütlerine giderek bayramlarını kutladı. Akçay Belediyesi'nde bayramın ikinci günü düzenlenen bayramlaşmaya Akçaylılar yoğun ilgi gösterdi. Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu ve Belediye Meclis üyeleri vatandaşlarla bayramlaştılar. Belediye başkanları, siyasi partilerin belde başkanları da Akçay'da ki bayramlaşmaya katıldılar.
Bazı çocuklar da, belediyeye gelerek Başkan İnceoğlu ve Meclis üyelerinin ellerlini öptüler. Başkan İnceoğlu kendisi ile bayramlaşan çocuklar harçlık vermeyi de ihmal etmedi. Bayramlaşmada güncel konular görüşülürken siyasi parti temsilcileri ile yaklaşan milletvekili genel seçimleri konusunda değerlendirmelerde bulundular. Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu ve Belediye Meclis üyeleri belediyedeki bayramlaşmanın sivil toplum örgütlerini de ziyaret ederek bayramlarını kutladılar. Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Bayramların birlik ve beraberliğin sağlandığı özel günler olduğunu belirterek, "Bayramlarda dargınlıkları ve kırgınlıkları unutularak, hepimiz birbirimize karşı sevgi, saygı ve hoşgörülü olmalıyız" dedi.