Vural: 'Çok farklı kazanabilirdik'

Kasımpaşa teknik direktörü Yılmaz Vural, çok farklı kazanmaları mümkün olan Gençlerbirliği maçında beraberlikle yetindiklerini söyledi.

Kasımpaşa teknik direktörü Yılmaz Vural, çok farklı kazanmaları mümkün olan Gençlerbirliği maçında beraberlikle yetindiklerini söyledi. Vural, 1-1 biten Süper Lig 13'üncü hafta maçından sonra yaptığı açıklamada ''çok farklı kazanmamız mümkün olan bir maç maalesef berabere bitti" dedi.

Deneyimli teknik adam, "çok üzüntülüyüm. Tabii oyunda puan kaybedilir, her şey olur ama bugün çok istediğimiz, kazandığımızda önümüzdeki haftalarda bizi iyi konuma getirecek bir maçtı. Böyle bir fırsattı ve bunu kaçırdık" diye konuştu.
 
Yılmaz Vural, takım olarak bir ivme yakaladıklarını dile getirerek, ''oynama anlamında, pozisyon bulma anlamında bir ivmemiz var. O da süratle yukarılara doğru gidiyor. İnşallah önümüzde hafta Konyaspor ile oynayacağımız maçta kaybımızı telafi ederiz'' dedi.

Tecrübeli teknik adam, forvette önemli futbolculara sahip olmalarına rağmen girdikleri pozisyonları gole çevirmede yetersiz kaldıklarını vurguladı.

Gençlerbirliği teknik direktörü Ralf Zumdick, Kasımpaşa karşısında aldıkları bir puandan memnun olduklarını, rakibin kendilerinden daha iyi oynadığını söyledi.

Zumdick, takım olarak hücumda sıkıntı yaşadıklarını ve bunun üzerine çalışacaklarını sözlerine ekledi.