Fatsa'da İşadamı Akademisi Okulu başlıyor

Fatsa Sanayici ve İşadamları Derneği (FASİAD), tarafından FASİAD 'Vizyoner Eğitim Projeleri' kapsamında 'İşadamı Akademisi Okulu' başlıyor.

Fatsa Sanayici ve İşadamları Derneği (FASİAD), tarafından FASİAD 'Vizyoner Eğitim Projeleri' kapsamında 'İşadamı Akademisi Okulu' başlıyor.

FASİAD İşadamı Akademisi Projesi kapsamında işadamlarına 'Beden Dili ve İletişim, Yönetim ve Organizasyon, Müşteri Memnuniyeti Odaklı Satış Teknikleri, İş Motivasyonu, Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma ve Nesillere Devir Stratejileri, Protokol ve Nezaket Kuralları, İş Yazışmaları, Bir Başarı Öyküsü' konularından oluşan 30 saatlik bir eğitimden oluşuyor. Katılımın yoğun olacağı belirtilen projede işadamlarına kişisel gelişim eğitimi ve şirketlerini daha iyi yönetebilmesi için çeşitli müfredatlar uygulanacağı ifade ediliyor.

FASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gül konuyla ilgili yaptığı açıklamada, İşadamlarımızı daha nitelikli hale getirmek amacıyla 9 farklı alanda 30 saatlik bir eğitim programımızla işadamlarımızı mezun edeceğiz. Bu proje ile işadamlarımızın eğitim yönünden bir çok eksikliğinin giderilecek. Daha önce böyle kapsamlı bir çalışmanın bölgemizde yok, bu bir ilk olacak." dedi.

Gül, günümüzde ticaret anlayışının değiştiğini ifade ederek, şöyle konuştu: Bizde işletmeciler olarak kendimizi, değişen bu ticaret anlayışına uygun hale getirmeliyiz. Yönetim anlayışımızı yenilemeliyiz. Kendimizi yenilemezsek, satış politikamızı, pazarlama stratejimizi yenilemezsek müşteriyi kaybederiz. Müşterilerin beklentilerine ihtiyaçlarına ve isteklerine göre kendimizi değiştirmeliyiz. Artık babadan kalma ticaret dönemi bitmiştir."

FASİAD İşadamı Akademisi'ne başvurular derneğin merkezinden yapılıyor. FASİAD'tan yapılan açıklamada kontenjan sınırlı tutulacağı, akademiye kayıtlar başvuru sırasına göre yapılacağı ifade edildi.