Trabzonsporlu oyuncular resim sergisine katıldı

Trabzonspor'un başarılı defans oyuncularından Serkan Balcı'nın eşi Berfin Balcı bugün, "Yaşanmış Duygular" temalı resim sergisini açtı.

İç Mimarlık

Trabzonspor'un başarılı defans oyuncularından Serkan Balcı'nın eşi Berfin Balcı bugün, "Yaşanmış Duygular" temalı resim sergisini açtı.

İç Mimarlık ve Resim Bölümü mezunu Berfin Balcı'nın Forum AVM'deki yağlıboya tablolarının sergilendiği resim sergisinin açılışına Teknik Direktörü Şenol Güneş ve futbolcularla birlikte Asbaşkan Hasan Yener, Futbol Koordinatörü Özkan Sümer, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, yöneticiler ve futbolcuların aileleri katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Berfin Balcı bu serginin ilk sergisi olduğunu ifade ederek, "Burada 4 yıllık bir emek var. Hepsi güncel hayattan esinlenerek yapılmış tablolar. 4 yılda yaptığım yağlıboya tabloları sizlerin beğenisine sunduk. İnşallah beğenirsiniz." dedi.

Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Ergin Aydın ise sergideki tabloların çok profesyonel birer çalışmalar olduğunu belirterek, ''Türkiye'deki ressamların tamamına yakını Karadenizlidir. Bunun bir çoğu da Trabzonludur. Artık futbolcu eşleri de ressam oldu. Tablolar son derece profesyonel. Berfin hanım işinin ehli olduğunu gösterdi. Zaten Serkan da sahalarda eşi gibi yetenekli. Bundan sonraki hayatında Berfin hanıma başarılar diliyorum.'' dedi.