Gill: 'Bursaspor ile işbirliğine hazırız'

Manchester United CEO'su David Gill, Şampiyonlar Ligi'nde aynı grupta yer aldıkları Bursaspor ile uzun vadeli işbirliği yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Manchester United CEO'su David Gill, Şampiyonlar Ligi'nde aynı grupta yer aldıkları Bursaspor ile uzun vadeli işbirliği yapmaya hazır olduklarını söyledi. Gill, Bursaspor-Manchester United maçı öncesinde dünya futbolunun efsane isimlerinden Bobby Charlton ile birlikte yeşil-beyazlı takımın altyapısını ziyaret etti.

Bursaspor ile ilişkilerinin 90 dakikalık bir maçla bitmeyeceğini, yeşil-beyazlı kulüple bazı çalışmalar içinde olduklarını ifade eden Gill, "uzun vadeli işbirliği yapmaya hazırız" dedi

Bursapor'un UEFA'dan sorumlu yöneticisi Erkan Kamat, Gill ve Charton'ın ziyaretinin çok önemli olduğunu, iki kulübün özellikle altyapı konusunda işbirliğine gideceğini vurguladı.

Kamat, "bu işbirliği çerçevesinde Old Trafford Stadı'nda gelecekte bir Türk veya Bursaporlu görebilir miyiz?" şeklindeki soruya, "her şey olabilir, şimdilik bu konuda açıklama yapmak istemiyoruz. Ama önemli sürprizler var diyebilirim" diye yanıtladı.