'Gesi Bağları' türküsü sinema filmine taşınıyor

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bulunan Gesi Mahallesi'nin türkülere konu olan Gesi Bağları'nın sinema filmi çekimi başlıyor.

Kayseri Park Alışv

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bulunan Gesi Mahallesi'nin türkülere konu olan Gesi Bağları'nın sinema filmi çekimi başlıyor.

Kayseri Park Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen toplantıda çekimi yapılacak Gesi Bağları filminin tanıtımı yapıldı. Toplantıya filmin yapımcısı ve başrol oyuncusu Metin Yücel, yönetmen Yusuf Emre Şimşek, senarist Şafak Güçlü, oyuncular Yağmur Aydemir, Şekip Taşpınar, Levent İnanır, İzzet Çivril ve Şefik Onatoğlu katıldı.

Filmin başrol oyuncusu Metin Yücel, 'Gesi Bağları' türküsünün yüzyıllardır söylenen ve tüm Türkiye'nin sevdiği bir türkü olduğunu söyledi. Bu proje için birçok kişiyle görüştüklerini anlatan Yücel, "Çekimlerimize bu hafta tam kadro ile başlıyoruz. Hepimiz kılıcımızı kuşandık." diye konuştu.

Yönetmen Yusuf Emre Şimşek de Kayseri'yi çok sevdiklerini belirterek, "Mükemmel bir ekip kurduk. İyi bir ürün ortaya koyacağımızdan şüphemiz yok. Kayseri'nin değerlerini yansıtacağız. Bu film Kayseri için bir referans olacak. Film bir aksiyon filmi. İşin içinde kavga, para, aşk ve kariyer var. Herkesin kendinden bir şeyler bulacağı filmin uzun yıllar akıldan çıkmayacağını ve çok konuşulacağını düşünüyorum." dedi.