Vali Karaloğlu, kimsesiz çocuklarla bayramlaştı

Van Valisi Münir Karaloğlu, Sevgi Evleri'nde kalan kimsesiz çocuklarla bayramlaşarak, bayram harçlığı ve çeşitli hediyeler verdi.

Vali Karaloğlu, r

Van Valisi Münir Karaloğlu, Sevgi Evleri'nde kalan kimsesiz çocuklarla bayramlaşarak, bayram harçlığı ve çeşitli hediyeler verdi.

Vali Karaloğlu, resmi bayramlaşma programı çerçevesinde Edremit ilçesinde Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evleri'nde kalan kimsesiz çocukları ziyaret etti. Vali yardımcıları Atay Uslu, Hüseyin Demirbaş, Nurullah Ertaş ve AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu ile Sevgi Evleri'ne gelen Vali Karaloğlu'nu kapıda çocuklar çiçeklerle karşıladı.

Çocukların yoğun ilgi gösterdiği ve uzun süre yürümede zorluk çeken Vali Karaloğlu, çocukların tek tek bayramlarını kutlayarak onlara karşılık verdi. Çalınan müzik eşliğinde milletvekili Türkmenoğlu ile halay çeken Vali Karaloğlu, daha sonra toplantı salonunda gerçekleşen bayramlaşma programına katıldı.

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün 2010 yılı faaliyet programının yer aldığı sinevizyonunu izleyen Karaloğlu, daha sonra çocuklara hitaben kısa bir konuşma yaptı. Van'da Sevgi Evleri'ndeki imkânlara sahip olmayı arzu eden yüzlerce çocuk olduğunu dile getiren Karaloğlu şunları kaydetti: "Ne mutlu sizlere ki sıcak bir yuvanız var. Sevgi Eviniz var. Sizinle ilgilenen öğretmenleriniz, anneleriniz var. Sizin bu imkânınıza sahip olmayan yüzlerce çocuk olduğunu unutmadan, bu bayramı geçirmenizi temenni ediyorum. Onlar için de iyi dileklerinizi ve dualarınızı bekliyoruz. Ben hepinizin bayramını kutluyorum, hepiniz gözlerinden öpüyorum."

Vali Karaloğlu, konuşmasının ardından, çocuklara zarf içinde bayram harçlıklarını ve hediye paketlerini dağıttı.