Rumeli Türkleri Bursa'dan Kosova'ya Uçak Seferi İstiyor

Rumeli Dernekleri Federasyonu (RUDEF) Yönetim Kurulu Başkanı Şuayip Toprak, Bursa'dan Kosova'ya uçak seferlerinin başlatılmasını istedi.

Rumeli Türkleri Bursa'dan Kosova'ya Uçak Seferi İstiyor
Kültür Park Ender Çay Bahçesi'nde yapılan bayramlaşma töreninde konuşan Toprak, Makedonya'ya başlayan uçak seferleri sonrasında Bursa ve Makedonya ulaşımında büyük bir rahatlık yaşandığını kaydetti. Toprak uçak seferleriyle iki ülke arasındaki gidiş gelişlerin artığına dikkat çekerek, ''7 yıldır uçak seferlerinin hayata geçmesi için mücadele ettik. Sonunda hedefimize ulaştık. Esnafımıza şunun müjdesini verebilirim ki bundan sonra bavul ticareti de başlayacak. Bursa ekonomisine büyük katkı sağlayacak'' dedi.
Toprak, Bursa ve Kosova arasında uçak seferlerinin konması için gerekli girişimlerde bulunduklarını belirtti. RUDEF üyelerinin büyük ilgi gösterdiği törene, AK Parti milletvekilleri Hayrettin Çakmak, Sedat Kızılcıklı, Mehmet Ocakden, MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Ak Parti İl Başkanı Sedat Yalçın da katıldı.
Bayramlaşmada bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan üyeler, davul ve zurnalar çalarak oynadılar.