Kaçan Boğa Nevşehir'de Trafiği Alt Üst Etti

Nevşehir'de kurban edileceği sırada kaçan bir boğa, şehir içi trafiğini alt üst etti

Nevşehir'de kurban edileceği sırada kaçan bir boğa, şehir içi trafiğini alt üst etti. Polis ekipleri ile birlikte zabıta ve sahiplerini peşine takarak kaçan azgın boğa, uyuşturucu iğnelerle yakalanmaya çalışıldı. Yoldan geçen araçlara çarpan yaklaşık 1 ton ağırlığındaki boğa yol ortasında kurban edildi.
Nevşehir'de bugün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, Güzelyurt Mahallesi Polisevi arkasında, Fevzi Sağlam isimli bir vatandaşın evininin bahçesinde kesime hazırlandığı sırada kaçan boğa, hızla Ürgüp yolunda ilerlemeye başladı. Trafikte ters yönde peşine polis ekipleri ile birlikte zabıta ekipleri ve vatandaşları katarak kaçan boğa, trafikte ilerleyen sürücülere zor anlar yaşattı. Zabıta ekipleri azgın boğayı yakalamak için üst üste 7 uyuşturucu iğne atarken boğa bir türlü sakinleşmedi. Trafikteki
araçlara çarpan boğa yaklaşık 1 kilometrelik kovalamacanın ardından Dedeman Otel karşısında yorgun düşerek yol ortasına yıkıldı. Kan revan içinde kalan ve bir boynuzu kırılan boğa, sahipleri tarafından Nevşehir-Ürgüp karayolunda tekbirler getirilerek kesildi. Boğa kesildiği sırada yolun kapanması nedeniyle trafik bir süre durdu.