Vali Cerrah, Osmaniye Kapalı Yüzme Havuzu İnşaatını Gezdi

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, inşaatı devam eden Osmaniye Kapalı Yüzme Havuzu'nda incelemelerde bulundu.

Vali Cerrah, Osmaniye Kapalı Yüzme Havuzu İnşaatını Gezdi
Beraberinde Vali Yardımcısı Hüseyin Doğan, Bayındırlık ve İskan Müdürü Yaşar Bulut ve Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Kadir Tohumcu ile birlikte havuz inşaatını inceleyen Vali Cerrah, devam eden inşaat hakkında İl Gençlik ve Spor Müdürü Ökkeş Demir'den bilgi aldı.
İnceleme ve denetlemelerinin sonunda açıklamalarda bulunan Vali Cerrah, 2007 yılında temeli atılan kapalı yüzme havuzu inşaatının, süratle devam ettiğini ifade ederek; "Osmaniye Kapalı Yüzme Havuzumuzun yapımı için 2,5 milyon TL. ödenek gönderildi. Bu ödenek kullanıldıktan sonra tekrar ödenek istemek suretiyle kapalı yüzme havuzumuzun en kısa sürede tamamlanmasını sağlayacağız" dedi.
Bu arada, Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesi inşaatının da devam ettiğini ve yine Tosyalı Holding tarafından yaptırılan Kapalı Spor Salonu inşaatının da yakında başlayacağını kaydeden Vali Cerrah; "Bütün okullarımızın faydalanabilmesi ve gençlerimizin yapmak istedikleri spor dallarında tüm imkanlara en kolay şekilde kavuşabilmeleri için kapalı yüzme havuzu ve kapalı spor salonumuzu, okulların kampusuna yakın bir yerde inşa ediyoruz. Gençlerimiz bu spor imkanlarından faydalanarak Osmaniye'nin sesini hem Türkiye genelinde hem de diğer ülkelerde duyuracaklar" diye konuştu. Diğer yandan Osmaniye Müzesi'nin inşaatının da hızla devam ettiğini sözlerine ekleyen Vali Cerrah, müze, kapalı spor salonu, kapalı yüzme havuzu inşaatları bitirildiğinde bu bölgenin Osmaniye'nin gözde mekanlarından biri haline geleceğini ifade etti. Cerrah,"Bu hizmetlerin hepsi Osmaniyeli vatandaşlarımız için yapılıyor. Osmaniyeliler her şeyin en iyisine layık. Yapılan hizmetler Osmaniye'ye az bile" şeklinde konuştu.