Kaçan dana uyuşturucu iğne ile yakalanabildi

Herkesi peşinden koşturan hırçın dana, uzun uğraşlar sonucu Edremit Belediyesi Hayvan Sağlığı ekiplerinin tabancayla sıktıkları uyuşturucu iğne ile sa

Herkesi peşinden koşturan hırçın dana, uzun uğraşlar sonucu Edremit Belediyesi Hayvan Sağlığı ekiplerinin tabancayla sıktıkları uyuşturucu iğne ile sakinleşince yakalanabildi.

Edremit'te Kurban Bayramı'nda kesmek için aldıkları danayı ellerinden kaçıran İsmail Gülbaş ve ortakları, çareyi Edremit Belediyesi'nden yardım istemekte buldu.

Satın aldıkları danayı evlerine götürmek isterken ellerinden kaçıran sahipleri, yakalamak için saatlerce uğraştıktan sonra yakalayamayınca, Edremit Belediyesi'ni aradı. Dananın kaçtığı zeytinlik ve mandalina bahçesine gelen Edremit Belediyesi Zabıtası ve Hayvan Sağlığı ekipleri, kaçan danaya tabanca ile üç el uyuşturucu iğne attı. İğnenin etkisi ile hareketleri zayıflayan dana, boynundaki ipin tutulmasıyla yakalandı. Kurbanlığın yakalanmasıyla rahat bir nefes alan dana sahipleri evlerinin yolunu tuttu.

Edremit Belediyesi zabıta ekipleri, mağdur olan vatandaşlara her zaman yardımcı olduklarını ifade ederek, '153 Alo Zabıta' hattının bayram boyunca hizmet vereceğini belirttiler.