Sultanbeyli'de bomba ve molotof kokteylleri bulundu

Sultanbeyli'de oyun oynayan çocuklar, buldukları 15 şişe molotof kokteylini polise haber verdi. Molotof kokteyllerinin bulunduğu yere gelen polis ekip

Sultanbeyli'de oyun oynayan çocuklar, buldukları 15 şişe molotof kokteylini polise haber verdi. Molotof kokteyllerinin bulunduğu yere gelen polis ekipleri, olay yerinde iki tane de tahrip gücü yüksek bomba buldu. Polis ekipleri, molotof kokteylleri ile iki ayrı meşrubat kutusu içerisine yerleştirilmiş bombaları etkisiz hale getirdi.

Sultanbeyli'de oyun oynayan çocuklar, Antalya Caddesi Dereseki Sokak içerisindeki elektrik trafosu ile mezarlığın arasında kalan boşlukta poşet içerisinde hazır halde 15 şişe molotof kokteyli buldu.

Olay yerine giden polis ekipleri, siyah bir poşet içerisinde hazırlanmış 15 tane molotof kokteyli ile karşılaştı. Olay yerinde yapılan aramalarda bulunan ve ucundan fitil sallanan iki meşrubat kutusu için olay yerine bomba imha ekibi istendi. Bomba imha uzmanları, bulunan iki meşrubat kutusunun fitilli, parça tesirli ve basınç ayarlı bomba haline dönüştürüldüğünü tespit etti. Etkisiz hale getirilen bombalar ile molotof kokteyllerine polis tarafından el konuldu.

Bombaların bulunduğu yerin hemen karşısında bulunan evde ikamet ettiğini belirten Melik Bilmez, çocukların oyun oynarken tesadüfen bir poşet bulduklarını, için açtıklarında da molotof kokteylleri ile karşılaştıklarını, durumu önce kendisine daha sonra da ilçe polis ekiplerine bildirdiklerini söyledi.