Parklara yerleştirilen yeni oyun grupları çocukları sevindirdi

Balıkesir Belediyesi tarafından şehrin muhtelif parklarına yerleştirilen oyun grupları çocukları sevindirdi. Oyun gruplarının ilki, Bahçelievler Mahal

Balıkesir Belediyesi tarafından şehrin muhtelif parklarına yerleştirilen oyun grupları çocukları sevindirdi. Oyun gruplarının ilki, Bahçelievler Mahallesi'nde hizmete girdi. Cumhuriyet Caddesi kanal boyunda açılan oyun grubu, farklı ve ergonomik tasarımıyla çocuklardan büyük ilgi gördü. Kısa sürede tamamlanarak Kurban Bayramı'ndan önce yetiştirilen oyuncakların, çizgi film kahramanları Vikingler'den esinlenerek tasarlandığı belirtildi.

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, yeşil alan ve park yapımına özel önem verdiklerini belirterek, "Başta çocuk oyun parklarımız olmak üzere dinlenme ve yeşil alanlarımızın hem sayısını hem de kalitesini arttırmaya gayret ediyoruz. Özellikle oyun parklarımız, çocukluğunu gönlünce yaşayamayan, paylaşım zevkini tadamayan, giderek betonlarla daraltılan çocuklarımızın dünyasında nefes alacak yaşam alanları oluşturuyor. Bir bayram armağanı olarak çocuklarımızın kullanımına sunduğumuz bu grupların devamı, 17 çeşit olmak üzere çeşitli parklara takılacak." dedi.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün, yeni oyun gruplarının montaj işlemlerini yıl sonuna tamamlaması bekleniyor.