Utaş Yönetim Kurulu Olağanüstü Kongre Kararı Aldı

UTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Akağaç, MHP ile Belediye Başkanı Ali Erdoğan arasında yaşanan olaylardan sonra olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını açıkladı

Utaş Yönetim Kurulu Olağanüstü Kongre Kararı Aldı
UTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Akağaç, MHP ile Belediye Başkanı Ali Erdoğan arasında yaşanan olaylardan sonra olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını açıkladı. Akağaç, açıklamasında "İdealini yitiren, hassasiyetlerini kaybeden ve halkın beklentilerini boşa çıkaran kişilerle bir arada kalmamız mümkün değil"dedi.
Yüzde 99'u Uşak Belediyesi'ne ait olan UTAŞ AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Akağaç, düzenlediği basın toplantısında yaşanan gelişmeler üzerine 2011 yılının Ocak ayında yönetim kurulu olarak görevi bırakacaklarını bildirdi. Olağanüstü kongre kararını Belediye Başkanı Ali Erdoğan'ın uygun gördüğünü ifade eden Bekir Akağaç, "Milliyetçi Hareket Partisi ve bizler UTAŞ'ı hiçbir zaman rant kapısı olarak değerlendirmedik. Doğru bildiklerimiz uğruna kazanılması için büyük bir fedakarlıkta bulunduğumuz Uşak Belediye Başkanı'yla yollarımızı ayırıyoruz"dedi.
Bekir Akağaç konuşmasında şunları söyledi; "Bizler siyasi ahlakımızı peygamberimizden örnek aldık. Hiçbir azınlığın çıkar aracı olmadık. Bizleri bu konuma getiren Uşak halkına verilen sözleri tutmayanlarla çalışmadık. Onlarla aynı safta yer almadık. İdealini yitiren, hassasiyetlerini kaybeden, halkın beklenti ve ümitlerini boşa çıkaran kişilerle bir arada kalmamız mümkün değil. Bu anlayışla UTAŞ yönetimi olarak devam eden işlerimizi en kısa sürfede bitirip olağanüstü kongreye gideceğiz"