Herford Caddesi 2011 ilkbaharında açılacak

Manavgat Belediye Başkan Vekili İbrahim Halimoğlu, Herford Caddesi'nin 2011 ilkbaharında trafiğe açılacağını belirtti.

Caddenin isminin kardeş ş

Manavgat Belediye Başkan Vekili İbrahim Halimoğlu, Herford Caddesi'nin 2011 ilkbaharında trafiğe açılacağını belirtti.

Caddenin isminin kardeş şehirleri Almanya'nın Kuzey Ren Westfalya Eyaleti Herford'a atfen verildiğini belirten İbrahim Halimoğlu, yol yapım çalışmalarının tamamlanmasıyla Manavgat-Titreyengöl arası başta bisiklet sporu olmak üzere doğa sporlarını daha aktif hale geleceğini söyledi. Halimoğlu, yolun açılmasıyla Titreyengöl'de tatil yapan turistlerin ırmak kenarında doğa yürüyüşü yaparak Manavgat'a geleceğini kaydetti. Halimoğlu, caddenin açılışını Herford ve Manavgat Belediye Meclisi üyeleriyle birlikte yapacaklarını söyledi.

Herford Belediye Meclisi kararıyla Belediye Başkanı Bruno Wollbrink, şehrin en işlek caddesine Manavgat Caddesi ismini vermişti.

Öte yandan Manavgat kardeş şehri Herford Belediye Meclisi üyeleri 2 görüşmelerde bulunmak için bir haftalığına turizm şehrine geldi. Herford Spordan Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Hans Joachim Zedler öncülüğünde gelen konuk heyet bir hafta süresince Kaymakam Hacı İbrahim Türkoğlu, Belediye Başkan Vekili İbrahim Halimoğlu, belediye meclis üyeleri, turizmciler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle görüşecek.