Efes Pilsen antrenörü Perasovic: Sadece ilk periyot iyiydik

Efes Pilsen'in antrenörü Velimir Perasovic Panathinaikos karşısında sadece ilk periyot istedikleri oyunu sahaya yansıtabildiklerini söyledi.

Eurolea

Efes Pilsen'in antrenörü Velimir Perasovic Panathinaikos karşısında sadece ilk periyot istedikleri oyunu sahaya yansıtabildiklerini söyledi.

Euroleague'de D Grubu'nda mücadele eden ve dün akşam oynanan karşılaşmada Panathinaikos'a 84-61 mağlup olan Efes Pilsen'de antrenör Velimir Perasovic, sadece ilk periyot istediklerini oyunu sahaya yansıtabildiklerini ve bunun da galibiyet için yeterli olmadığını söyledi.

Perasovic, Panathinaikos'un ikinci periyottan itibaren oyunun kontrolünü eline geçirdiğini ifade ederken, "Sadece ilk periyot istediğimiz oyunu sahaya yansıtabildik. Ancak ikinci periyottan itibaren Panathinaikos oyunun kontrolünü eline aldı ve biz buna karşı bir çözüm üretemedik. Özellikle ikinci ve üçüncü periyotlarda kolay sayı üretemedik. Bu problemle sık sık karşılaşıyoruz ve bir çözüm bulmak zorundayız. Topu her zaman içeri taşımaya çalıştık ancak bu da işe yaramadı. Rakibimiz ikinci periyodun başlarında birkaç yerinde ve olumlu oyuncu değişikliği yaptı." diye konuştu.

İlk hedeflerinin Top 16 olduğunu da sözlerine ekleyen deneyimli antrenör, "Panathinaikos adına Perperoglou ve Calathes gerçekten çok iyi bir oyun sergilediler. İlk hedefimiz Top 16'ya kalmak ancak bu şekilde oynamaya devam edersek bu kolay olmayacak." diyerek sözlerini tamamladı.