Çorum Gazeteciler Cemiyeti Üyelerine Özel Hastanelerden İndirim

Çorum Gazeteciler Cemiyeti Derneği üyelerine yönelik önemli bir sağlık hizmeti hayata geçirildi.

Gazeteciler Cemiyeti Derneği üyeleri ile bakmakla yükümlü oldukları yakınlarına Özel Elitpark Hastanesi ile Çorum Özel Hastanesi'nde özel indirim uygulanacak.
Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ile birinci derece yakınlarının sağlık harcamalarında indirim yapılması amacıyla yeni bir projenin uygulanması kararı doğrultusunda Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, Elitpark Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Boyacıoğlu ve Özel Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Opr.Dr. Erdal Orhanoğlu ile indirim sözleşmesi imzaladı. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, Çorum'da faaliyet gösteren özel hastanelerin kaliteli hizmet verdiklerini belirterek, cemiyet üyelerine
jestlerinden dolayı hastane yöneticilerine teşekkür etti. Erzen, özel hastanelerimizin her branşta gelişerek Çorumluyu büyük şehirlere muhtaç etmekten kurtarmasının en önemli arzuları olduğunu söyledi.
İmzalanan protokol kapsamında cemiyet üyeleri ile bakmakla yükümlü oldukları eş ve çocuklarının ayaktan veya yatarak tedavilerini kapsıyor. Elitpark veya Özel Hastane'ye başvuran Çorum Gazeteciler Cemiyeti Üyelerine muayene, tetkik ve tedavilerinde öncelik tanınacak. Çorum Gazeteciler Cemiyeti Üyeleri her iki hastaneye başvurduklarında cemiyet üye kimliklerini ibraz edecekler. Sözleşme bir yıl geçerli olacak, taraflardan herhangi bir talep gelmemesi halinde aynı şartlarda bir yıl uzatılmış olacak.
Protokol doğrultusunda Elitpark Hastanesi cemiyet üyelerine ve bakmakla yükümlü olduğu eş ve çocuklarına Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) paylarından yüzde 30 iskonto yapacak. Özel Hastane ise cemiyet üyesi hastalardan SGK adına alınan ancak hastaneyle herhangi bir bağlantısı olmayan SGK katılım paylarının haricinde, hastanenin almış olduğu ek katılım paylarından, ayakta tedaviler için yüzde 30, diğer hizmetler için yüzde 10 iskonto yapacak.