Alışverişinizi Düzce Esnafından Yapın

Düzce Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (DESOB) Mustafa Kayıkçı, vatandaşları uyararak bayramlık alışverişlerini Düzceli esnaflardan yapmalarını istedi.

Alışverişinizi Düzce Esnafından Yapın
Yaşlaşan Kurban Bayramı öncesinde DESOB Başkanı Kayıkçı vatandaşlara uyarılarda bulundu. 421 kalem kanserojen madde taşıyan ürünün tespitinin yapıldığını işaret eden Kayıkçı, "Bilindiği gibi Kurban Bayramı yaklaşıyor. Bu bayramı bekleyen Düzceli esnaf sanatkarlar arife günlerinde iş yapmak istiyor. Fakat haksız yere bu bayramı bekleyen dışardan gelen esnaflar var. Bu esnafların Düzce'ye sokulmasını istemiyoruz. Her bayram öncesi ne sattığı belli olmayan esnalar geliyor. 10 liraya ayakkabı satıyorlar ne olduğu belli olmayan Çin malı. Çin'den şeker geldiği bile söyleniyor. Bakanlık tarafından 421 kalem kanserojen mallar olduğu tespit edildi. Bunun için Düzce kamuoyunu aydınlatmak istiyoruz. Alışverişini Düzce esnafından yapsınlar" dedi.
DESOB Başkanı Kayıkçı, Düzce Belediyesi Zabıta ekiplerinin de yoğun bir mesai harcaması gerektiğini işaret ederek "Kurban Bayramı öncesinde Düzce Belediyesinden de talepte bulunduk. İl dışından gelenlere tezgah açılmaya izin verilmesi gerekiyor. Bunda da en büyük görev Zabıtamıza düşüyor" şeklinde konuştu.