Ak Parti Kadın Kolları'ndan Bünyan'a Çıkarma

AK Parti Kadın kolları üyeleri seçim çalışmaları kapsamında Bünyan ilçesine giderek bir toplantı gerçekleştirdi

Ak Parti Kadın Kolları'ndan Bünyan'a Çıkarma
AK Parti Kadın kolları üyeleri seçim çalışmaları kapsamında Bünyan ilçesine giderek bir toplantı gerçekleştirdi. Asıl amacın vatana millete hizmet etmek olduğu vurgulanan toplantıda, çok sayıda üye kaydı da yapıldı.
Kadın Kolları Başkanı Sevil Camuzcuoğlu, Seçim İşleri Başkanı Sümeyra Şahin, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Venhar Pakırtaşı ile Çiğdem Yağcıoğlu ve bir grup kadın kolları üyeleri ile birlikte Bünyan'a giden AK Partili kadınlar burada Bünyan Kadın kolları Başkanı Vildan Gürbüzer tarafından karşılandılar.
Bünyan'da kalabalık bir kadın topluluğuna hitap eden Kadın Kolları Başkanı Sevil Camuzcuoğlu, "güzel bir vatanda, serbest bir bayrağın altında yaşamanın mutluluğunu her millet bilemez. Yüce Rabbim bu mutluluğu Anadolu'da yaşayan insanlara vermiştir. Anadolu'nun en güzel yerlerinden biri olana Kayseri'ye ve Bünyan'a vermiştir. Taşı toprağı güzel, suyu güzel, insanları güzel olan Bünyan'ın bu güzelliklerin kıymetini bilmesi gerekir. her şeyin bir bedeli olduğu gibi bu güzelliklerinde bir bedeli var elbet, bizler bu bedele layık olmalıyız" dedi.
Bünyan Kadın Kolları Başkanı Vildan Gürbüzer ise konuşmasında kadınlar için yapılan çalışmaların önemini anlattı ve eğitimin önemine vurgu yaptı. Gürbüzer, "AK Parti kadınlarımızı toplumsal hayatın ve ülke kalkınmasının vazgeçilmez bir unsuru olarak görmektedir. Kadına karşı şiddetin önlenmesi, kadınlarımızın çalışma hayatına atımlısı, siyasette yer almalarını ve imkanlarının artırılması için büyük hassasiyet göstermektedir" şeklinde konuştu.
Son olarak söz alan Seçim İşleri Başkanı Sümeyra Şahin, kadınlara AK Parti'nin teşkilat yapısı ve seçimlerde ne tür çalışmalar yapılması gerektiği hakkında bilgiler verdi. Asıl amacın vatana ve millete hizmet etmek olduğunu belirten Şahin, "Önümüzde çok önemli bir genel seçim var. Dolayısıyla daha teşkilatlı ve sıkı bir şekilde, daha programlı olarak bu seçimlere hazırlanmamız gerekir. Bunun içinde bizlere bilgi gerekli. Önce biz bileceğiz ki daha sonra bildiklerimizi hep beraber birlik beraberlik içerisinde uygulayacağız. AK Parti'nin teşkilatlanmadaki hedefi bütünleşmiş, kendi içerisinde uyumlu, canlı, diri, üreten insanları üye olarak partiye kazandırmak ve hep birlikte genel başkanından en alt kademedeki insanına kadar hep birlikte hareket ederek vatana millete hizmet etmektir" dedi.
Yapılan istişarelerin ardında çok sayıda üye kaydı yapıldı.