Melikgazi Belediyesi Kurban Kesim Yerlerinde Çalışmalarını Sürdürüyor

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kurban satış yerleri ile kurbanlık kesim yerlerinin her türlü donanımı ile hazır olduğunu bayram süresince de ekiplerin çalışmalarına devam ettireceğini söyledi

Melikgazi Belediyesi Kurban Kesim Yerlerinde Çalışmalarını Sürdürüyor
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kurban satış yerleri ile kurbanlık kesim yerlerinin her türlü donanımı ile hazır olduğunu bayram süresince de ekiplerin çalışmalarına devam ettireceğini söyledi.
Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, ilçe sınırları içerisinde yeteri kadar kurbanlık satış alanları bulunduğunu ve buralar da öncelikle çevre ve halk sağlığı için gerekli tüm tedbirlerin alındığını söyledi. Büyükkılıç, "Melikgazi Belediyesi olarak Yıldırdım Beyazıt, Osman Kavuncu, Yeniköy ile Gesi Bölgesi İldem karşısında yer alan 4 ayrı yerde kurbanlık satış alanı oluşturduk. Bu alanlara kurban satış süresince belediye olarak temizlik hizmeti vereceğiz. Belediye olarak bu alanlarda günlük ilaçlama, zabıta ve veteriner kontrolü yapıyoruz. Ayrıca alanlara toplam 12 seyyar wc yerleştirdik. çöp konteynırlarını günlük olarak temizliyoruz. Bu alalarda gerekli tüm sağlık tedbirleri alınmıştır" dedi.
9 günlük bir bayram tatili süresince hemşerilerin rahat ve huzur içerisinde bir bayram yapabilmeleri için gerekli tüm tedbirlerin alındığını ve belediye olarak zorunlu hizmetlerin tatil süresince yerine getirileceğini ifade eden Büyükkılıç, kurbanlık satış noktalarında ayrıca sivil zabıta ekiplerin görev aldığını ve her türlü dilek ve şikayetleri anında değerlendirdiklerini sözlerine ekledi.