Kepez'de Şafak Mahallesi'nin park ve kaldırımları yenilenecek

Antalya'nın Kepez ilçesi Şafak Mahallesi'nin park ve kaldırımların yenileme çalışmaları 2011 yılında tamamlanacak. Çalışmalar kapsamında ayrıca mahall

Antalya'nın Kepez ilçesi Şafak Mahallesi'nin park ve kaldırımların yenileme çalışmaları 2011 yılında tamamlanacak. Çalışmalar kapsamında ayrıca mahalledeki okulun bahçe düzenlemesi de yapılacak.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, problemleri yerinde görmek, halkın taleplerini dinlemek amacıyla başlattığı mahalle gezilerine Şafak Mahallesi ile devam etti. Mahallenin problemleriyle ilgili bilgi veren muhtar Yılmaz Kökçen, mevcut parklarının yenilenmesini, bazı sokaklarda eksik kalan kaldırımların tamamlanmasını ve 4271 Sokak'taki mülkiyet sorununun çözülmesini talep etti.

Park ve kaldırımları yenileme çalışmalarını 2011'de tamamlayacaklarını söyleyen Tütüncü, mülkiyet sorununun çözümü amacıyla da plan tadilatı yaptıklarını belirtti. Ziyaret sırasında Muhtar Kökçen, Başkan Tütüncü'ye büyük bir kalem hediye etti. Tütüncü de, hediye edilen kalemle Kepez'de, Şafak Mahallesi'nde güzel hizmetlere imza atacağını söyledi.

Mahalledeki işyerlerini de gezen Tütüncü, esnaftan, mahalle halkından bir isteklerinin olup olmadığını sordu. Tütüncü, mahalledeki Turgut Reis İlköğretim Okulu'nu da ziyaret etti.

Okul Müdürü Hüseyin Eroğlu, Tütüncü'den, okullarına voleybol alanı yapılması, çöp kutusu ve bank isteğinde bulundu. Tütüncü, Turgut Reis İlköğretim Okulu'nun fiziki alandaki problemlerinin çözümü için de ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.