Gaziantep BŞB Beşiktaş maçı izle

Ziraat Türkiye kupası'nda Gaziantep BŞB Beşiktaş maçı oynanıyor. Gaziantep BŞB Beşiktaş maçı TRT 1 canlı izle. Gaziantep BŞB Beşiktaş maçı canlı izle. Gaziantep BŞB Beşiktaş maçı canlı yayın. İşte Gaziantep BŞB Beşiktaş maçı...

Gaziantep BŞB Beşiktaş maçı izle
Spor Toto Süper Ligi’nde Kasımpaşa ile berabere kalarak taraftarlarını üzen Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası’nda bugün Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a konuk oluyor. Saat 20.00’de başlayacak olan zorlu mücadeleyi hakem İlker Meral yönetecek. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Beşiktaş maçı TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

TRT 1'i canlı izleyebilirsiniz

TIKLAYIN İZLEYİN

MAÇTAN DAKİKALAR

17' Necip sağ kanatta Querasma'ya çok şık bir pas attı. Querasma kaleci Kazım ile karşı karşıya kaldı. Şutunda top az farkla dışarı çıktı. Maçın en tehlikeli pozisyonu olarak kaydedildi.
13' Querasma içeri doğru girdi Gaziantep BŞB defansı dikkatli bir şekilde topu kornere attı. Tabata'nın ortasına yükselen Toroman kaleci Kazım'a faul yaptı.
10' Gaziantep BŞB takımı iyi bir alan savunması yaparak ilerde baskısını arttırıyor.
7' İsmail sol kanattan içeri seri adımlarla ilerledi. Gaziantep BŞB defansı yatarak topun dışarı çıkmasını sağladı.
4' İlker Meral oyunu durdurdu. Kolundaki cihazda sorun yaşayan Meral cihazın yapılması için kenara geldi.
3' Maçın ilk tehlikeli arağı'nı Beşiktaş gerçekleştirdi. Quresma'nın sağ kanattan ortasında Bobo kafa vurdu. Top kaleci Kazım'da kaldı.
1' Maç Beşiktaş'ın vuruşu ile başladı.
0' Maça Beşiktaş başlayacak.
0' 1 dakikalık saygı duruşu.
0' Ve İstikal Marşımız
0' Her iki takımda sahadaki yerlerini aldılar...
0' Fatih Tekke ilk 18'e alınmadı.
0' Beşiktaş takımı ideal 11'ine yakın bir kadro ile sahada yer alıyor

GAZİANTEP BŞB BEŞİKTAŞ MAÇI İLK 11'LER

GAZİANTEP BŞB

Kazım 
Erkam 
Cihan 
Hakan 
Osman 
Ramazan 
Mustafa 
Kenan 
Eren 
Uğur 
Recep


BEŞİKTAŞ

Cenk Gönen
İsmail
İbrahim Toraman
Ersan
Hilbert
Fink
Necip
Tabata
Ricardo Quaresma
Nihat
Bobo

Stat: Kamil Ocak
Saat: 20.00
Hakem: İlker Meral
Yayın: TRT 1

GAZİANTEP CEPHESİ

Ev sahibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Bank Asya 1. Lig’de fırtına gibi esiyor. Geride kalan 11 haftada 5 galibiyet 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Gaziantep ekibi, Spor Toto Süper Lig’e göz kırpıyor.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ

Mersin İdman Yurdu’yla oynadığı play-off maçında aldığı 3-0’lık galibiyetle Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplarda mücadele etme hakkı kazanan Beşiktaş; Trabzonspor, Manisaspor, Konya Torku Şekerspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile bir üst tur mücadelesi verecek.

Gaziantep deplasmanı öncesi Fatih Tekke ve Bernd Schuster arasında gerginlik de su yüzüne çıktı. Sakat oyuncuların çokluğuna rağmen tecrübeli golcüyü kadroya almayan Alman teknik adam, Tekke’yi takımında görmek istemediğinin sinyallerini verdi.