Aydın Ak Parti'den Ankara Çıkartması

AK Parti Aydın milletvekilleri, il ve ilçe teşkilatları Anıtkabir ziyaretinin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen AK Parti grup toplantısına katıldı.

Aydın Ak Parti'den Ankara Çıkartması
Ankara dönüşü açıklamalarda bulunan AK Parti Aydın Merkez İlçe Başkanı Hakkı Arslan, "12 Eylül referandumu ve Çine Adnan Menderes Barajı'nın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 10.10.2010'da açılışıyla birlikte partimize katılım noktasında adeta patlama yaptı. Üye kayıtlarında yüzde 100 artışlar oldu. Tüm Türkiye, Aydın gördü, bir Çine Adnan Menderes Barajı'nın açılışına 50 bin kişi katıldı, 7-8 kilometreyi yaya yürüyerek oraya geldiler. Bu AK Parti'ye olan güvenin göstergesidir. Merkeze bağlı köy muhtarlarımızın Başbakanımızın grup toplantısına katılmak, bir takım sorunlarını milletvekillerine aktarmak ve Anıtkabir'i ziyaret etmek amacıyla düzenlemiş oldukları programa Merkez İlçe Başkanı olarak ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber Ankara'ya gittik. Köy muhtarlarımızdan çok katılım vardı.Kendilerine teşekkür ederiz. Ankara'da Başbakan'ımız Recep Tayyip Erdoğan'ın grup toplantısına katıldık. Milletvekilimiz Mehmet Erdem, Atilla Koç ve Ahmet Ertürk muhtarlarımızla birebir ilgilendiler,ben kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.
İstifa edeceği yönündeki haberlere tepki gösteren Arslan, "Benim istifa etmek gibi bir düşüncem yok.Görev sürem bitene kadar Merkez İlçe'nin başındayım.Ayrıca Merkez İlçe'nin kimseye borcu yoktur bunlar asılsızdır, külliyen yalandır. örülen odur ki Aydın'da ki AK Parti'nin yükselişini göremeyenler, Çine Barajı açılışına gelen 50 bin kişiyi hazmedemeyenler 'çamur at izi kalsın' misali karalama kampanyası yürütmektedirler, ama şunu bilsinler biz böylelerine pabuç bırakmayız. Şimdi önümüzde genel seçimler var. Biz Merkez İlçe olarak ona odaklandık. Herkes şunu bilmeli, AK Parti Aydın'da birinci partidir ve 7 millet vekilliğinin 7'sine de talibiz. Çalışıp hem de çok çalışıp kısmetimizde kaç milletvekilliği varsa onu alırız diye düşünüyorum" diye konuştu.