'Yüreğir'de Girilmedik Mahalle Ve Köy Kalmadı'

Yüreğir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol ekipleri Yüreğir'deki bütün mahallelere girerek acil yapılması gereken bozuk yolları onardığı bildirildi.

'Yüreğir'de Girilmedik Mahalle Ve Köy Kalmadı'
Yüregir Belediyesi Basın Danışmanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, şu anda birçok mahallede çalışmalar devam ediyor. Ekipler bu güne kadar 223 bin 997 metrekare kilit parke, 49. bin 95 ton asfalt kaplama, 23 bin 233 ton asfalt yama ve 157 bin 935 metrekare sathi kaplama yaptı.
Yol yapım çalışmalarını Karacaoğlan Mahallesi'nde yerinde denetleyen Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ise, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalışmaların düzenlenen program çerçevesinde devam edeceğini belirten Başkan Çelikcan 'Yapılan asfalt çalışmaları karayolları standardında. Yaptığımız yolların bozulmaması için diğer kurumlarımızla işbirliği yaparak çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
Çelikcan, Yüreğir'de yol çalışmasının devam edeceğini belirterek 'Yaptığımız çalışmalar sonucu öncelikli yerleri belirleyerek çalışmalara başladık. Bundan sonra da çalışmalarımızı kesintisiz sürdüreceğiz"dedi.
Karacaoğlan Mahalle Muhtarı Ahmet Özbulat da, çok kaliteli bir çalışma yapıldığını, yapılan çalışmalardan dolayı Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ve ekibine teşekkür etti.