Hisarcık Belediyespor Galibiyete Hasret

Bu hafta kendi sahasında oynadığı Evliya Çelebi Devlet Hastanespor'a 4-2 yenilen Kütahya Süper Amatör Lig takımlarından Hisarcık Belediyespor'da 4 haftadır kazanamamanın üzüntüsü yaşanırken, 4 maçını da kaybeden takım ligin dibine demir attı

Hisarcık Belediyespor Galibiyete Hasret
Bu hafta kendi sahasında oynadığı Evliya Çelebi Devlet Hastanespor'a 4-2 yenilen Kütahya Süper Amatör Lig takımlarından Hisarcık Belediyespor'da 4 haftadır kazanamamanın üzüntüsü yaşanırken, 4 maçını da kaybeden takım ligin dibine demir attı.
Takımın forvet ve defans bloğunda sıkıntılar olduğunu dile getiren Antrenör Mehmet Kurnaz ,"Buna sakatlıklarda eklenince ilk 4 maçımızda mağlup olduk. Transfer döneminde Kütahya DPÜ ve Hisarcık Meslek Yüksek Okulundan yeni transfer edilen gençler henüz takıma adapte olamadı. Bu gençlerin ileriki günlerde takıma uyum sağlamasıyla üst sıralara tırmanacağımızı söyleyebilirim. Geçen yıl yükseldiğimiz 12 takımın mücadele ettiği Kütahya Süper Amatör Liginde bu yıl 5 takım düşecek. Kuruçayspor ligden çekildiği için 4 takım düşecek. Bu sezon da Süper Amatör Ligden düşmemek için elimizden gelen mücadeleyi sergileyeceğiz" dedi.