Hırsız Girdiği Evin Sahibi İle Oğlunu Bıçakladı

Mersin'in Tarsus ilçesinde hırsızlık amacıyla girdiği evde, ev sahibi ve oğluyla karşılaşan kişi, rastgele salladığı bıçakla baba ve çocuğunu yaraladı

Hırsız Girdiği Evin Sahibi İle Oğlunu Bıçakladı
Mersin'in Tarsus ilçesinde hırsızlık amacıyla girdiği evde, ev sahibi ve oğluyla karşılaşan kişi, rastgele salladığı bıçakla baba ve çocuğunu yaraladı. Kaçan hırsızı mahalleliler yakalarken, linç edilmekten polis kurtardı.
Edinilen bilgiye göre, 4 hırsızlık ve 1 yağmadan sabıkası olan ve Mersin'den Tarsus'a hırsızlık amacıyla gelen Orhan A. (21), Gaziler Mahallesi'nde ikamet eden Yusuf Kılbacak'a (44) ait eve girdi. Yusuf Kılbacak ile oğlu Abdulkadir Kılbacak (14) işittikleri sese uyandı. Ev sahibinin uyanması üzerine evin bahçesine atlayarak kaçan hırsız zanlısını baba ile oğul bahçede yakaladı. Hırsız, baba ve oğul arasında boğuşma çıktı. Baba ve oğlun müdahalesi üzerine zanlı Orhan A. yanında bulunan bıçakla baba oğlu
kollarından bıçakladı ve kaçmaya çalıştı. Gürültü üzerine olay yerine gelen mahalle sakinleri, zanlıyı yakalayarak tartaklamaya başladı. Bağırarak yardım isteyen zanlıyı polisler kurtardı.
Yetkililer, darp edilen hırsız zanlısı Orhan A.'nın, Tarsus Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından gözaltına alındığını, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü kaydettiler.
Bu arada bıçaklı saldırıya uğrayan baba ve oğlu Tarsus Devlet Hastanesi ek binasında tedavilerinin ardından taburcu edildi.