Anne-baba arabalara bakarken, çocuklarına trafik eğitimi veriliyor

İstanbul Fuarcılık tarafından İstanbul CNR Expo'da Otomobil Distribütörleri Derneği'nin (ODD) katkısıyla 29 Ekim'de başlayan Autoshow'da çocuklar da u

İstanbul Fuarcılık tarafından İstanbul CNR Expo'da Otomobil Distribütörleri Derneği'nin (ODD) katkısıyla 29 Ekim'de başlayan Autoshow'da çocuklar da unutulmadı. 7 Kasım'a kadar açık kalacak araba fuarında, anne-babalar yeni modelleri incelerken, çocuklarına trafik eğitimi veriliyor.

CNR Expo'da fuar alanının değişik salonlarında yer alan similatörler ve trafik parkurları ile çocukların trafiği anlamaları kolaylaştırılıyor. Fuarda 4-11 yaş grubu arasındaki çocuklara trafik levhalarının anlamı kartlarla öğretiliyor. Trafiğin şehir hayatındaki önemi de oluşturulan maketlerle anlatılıyor. Çocuklar boyama, levhaları tanıma ve anlamını keşfetme gibi aktivitelere katılıyor. Eğitimde elde ettiği başarıya binaen ödüllendiriliyor. 3. salonda yer alan simülatör, 1. salonda yer alan trafik eğitim alanı ve minibüsün içindeki simülasyon ve değişik firmaların standlarında yer alan otomobil yarışları fuarda çocuklara yönelik uygulamaların bir bölümü.

AİLE İNDİRİMİ SES GETİRDİ

Autoshow'da ailelere yönelik başlatılan özel indirimler sayesinde fuara çocuklarıyla birlikte gelen anne ve babaların sayısında ciddi artış gözleniyor. 0-11 yaş grubu çocukların anne babalarının yanında ücretsiz giriş yapabildiği bu dev organizasyonda, anne-babalar 10 TL karşılığında fuarı turlayabiliyorlar.

07 Kasım'a kadar devam edecek 13. Uluslararası Otomobil Fuarı Autoshow, haftaiçi 12.00-21.00, hafta sonu ise 11.00-21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.