Yavru kediyi kurtarmak için seferber oldular

Osmaniye'de otomobilin motor bölümüne giren yavru kedi, polisi, itfaiyeyi, zabıtayı ve çevredeki vatandaşları alarma geçirdi.

İstiklal Maha

Osmaniye'de otomobilin motor bölümüne giren yavru kedi, polisi, itfaiyeyi, zabıtayı ve çevredeki vatandaşları alarma geçirdi.

İstiklal Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzeride 80 FV 364 plakalı otomobilin motor bölümünden kedi sesi duyan çevredeki esnaflar, itfaiyeye haber verdi. İtfaiye ekipleri ile birlikte olay yerine zabıta da geldi. Ekipleri ilk önce aracın kaputuna vurarak kediyi çıkartmaya çalıştı. Bir sonuç alınamayınca polis aranarak araç sahibine ulaşılmaya çalışıldı. Yaklaşık bir saat sonra aracın sahibi Ali Velipaşaoğlu gelerek otomobilin ön kaputunu açtı. Kurtarma ekibi ekmek parçacıkları atarak kediyi bulunduğu yerden çıkartmaya çalıştı. Araç kaputu açıldıktan 20 dakika sonra kedinin saklandığı yer belirlendi. İtfaiye eri Süleyman Poyraz, küçük kediyi mahsur kaldığı yerden çıkartarak kaldırım kenarına bıraktı. Bir hayli korktuğu gözlenen yavru kedi koşarak bölgeden uzaklaştı. Osmaniye Belediyesi Arama Kurtarma Ekibinde görevli itfaiye eri Süleyman Poyraz, bu tür olaylarla sık sık karşılaştıklarını, yavru kedinin sıcak yer aradığı için otomobilin içine girerek saklanmış olabileceğini kaydetti.