Kılıçözü Sanayi Sitesi Esnafı Bahçeci'ye Teşekkür Etti

Kılıçözü Sanayi Sitesi esnafı Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve ekibine sabah kahvaltısı düzenleyerek, teşekkür etti

Kılıçözü Sanayi Sitesi Esnafı Bahçeci'ye Teşekkür Etti
Kılıçözü Sanayi Sitesi esnafı Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve ekibine sabah kahvaltısı düzenleyerek, teşekkür etti. Bahçeci ise 1,5 yıllık görev süreçlerinde 22 milyon TL borç ödemesi yaptıklarını söyledi.
Düzenlenen sabah kahvaltısına Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Başkan Yardımcısı Halil Tan, Fen İşleri Müdürü Yalçın Durdu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Şuayip Soysal ve çok sayıda sanayi esnafı katıldı.
Kahvaltıda, belediye hizmetleri için Başkan Bahçeci'ye teşekkür eden esnaflar, şehir içerisinde yapılan hizmetlerin de takdir ettiklerini ifade etti. Çalışmaları hakkında bilgiler veren Bahçeci, özellikle yaptıkları kavşak düzenlemesi ile trafik keşmekeşini ortadan kaldırdıklarını, kavşak düzenlemelerinin gelecek yıl içerisinde de süreceğini belirtti.
Yalpan çalışmaların yanı sıra yatırım yaptıklarını ve belediyeye arsa kazandırdıklarını vurgulayan Bahçeci, Kırşehir Belediyesi eski Hakkı Göçen'den beri Kırşehir Belediyesi'nin bir eser ortaya koyamadığını söyledi. Yapılan çalışmalardan hal binası, sokak hayvanları rehabilitasyon merkezi, atık su arıtma tesisi, katı atık bertaraf tesisi ve gerçekleştirecekleri daha pek çok projelerle Kırşehir Belediyesi'nin bir eser ortaya koyacağını, kazandıracakları bu eserler ile de gurur duyduklarını söyledi.
Belediye çalışmalarını yaparken öncelikli olarak alt yapı sorunlarının giderilmesine özen gösterdiklerini ifade eden Bahçeci, "Alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı hizmetlerine başladık ve 22 Milyon TL'ye yakın bir borç ödemesi yaptık" dedi.