Türkiye ile Almanya maçı bu akşam NTV'de - NTV canlı yayın izle

Türkiye ile Almanya maçı NTV'den canlı olarak yayınlanacak.NTV yayınını canlı izleyin. Türkiye Almanya maçı bu akşam NTV ekranlarından canlı yayınlanacak ve NTV canlı izle sorunsuz ve kaliteli izleyin.

Türkiye ile Almanya maçı bu akşam NTV'de - NTV canlı yayın izle
2012 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubunda, bugün deplasmanda Almanya ile karşılaşacak Türkiye, dün akşam son antrenmanını yaparak hazırlıklarını tamamladı.Türkiye ile Almanya maçı NTV'den canlı olarak yayınlanacak.NTV yayınını canlı izleyin. Türkiye Almanya maçı bu akşam NTV ekranlarından canlı yayınlanacak ve NTV canlı izle sorunsuz ve kaliteli izleyin.

Karşılaşmanın oynanacağı Berlin Olimpiyat Stadı'ndaki son antrenmana tüm oyuncular katıldı. İdmanın basına açık 15 dakikalık bölümünde oyuncular, hafif koşu ve ısınma hareketlerinin ardından ortada top kapmaca oynadılar. Öte yandan, sakatlanarak milli takım kafilesinden ayrılan Arda Turan'ın yerine yarın ilk 11'de Nuri Şahin'in forma giymesi bekleniyor. Almanya ile Türkiye arasında yarın TSİ 21.45'te oynanacak karşılaşmayı İngiliz Howard Webb yönetecek. Webb'in yardımcılıklarını Michael Mullarkey ve Peter Kirkup yapacak. Almanya-Türkiye maçını NTV naklen yayınlayacak.

Berlin Olimpiyat Stadı 8 Ekim 2010 akşamı Almanya-Türkiye maçına sahne olurken, dev stad iki de başbakan ağırlayacak. Türkiye ve Almanya başbakanları Recep Tayyip Erdoğan ve Angela Merkel, iki ülke arasında oynanacak bu dev karşılaşmayı maçın oynandığı stadta birlikte izleyecek.

Başbakan Erdoğan, Almanya-Türkiye maçının oynanacağı gün Ankara'da Çin başbakanı Wen Jiabao'yu ağırladıktan sonra, hemen Almanya'ya hareket edecek ve orada başbakan Merkel ile birlikte Berlin Olimpiyat Stadı'na giderek, Almanya-Tükiye Euro 2012 eleme grubu maçını izleyecek. Türkiye ile Almanya arasında, çok sayıda Türk'ün de yaşadığı Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı izleyenler arasında, Erdoğan'ın Almanya gezisine eşlik edecek dışişleri bakanı Ahmet Davutoğlu ve devlet bakanı ve başmüzakereci Egemen Bağış da bulunacak




Mesut: "Bu maça çok iyi hazırlandım"

Alman Milli Takımı'nda forma giyen Türk asıllı futbolcu Mesut Özil, maça özel bir şekilde motivasyon olduğunu söyledi.EUR0 2012 elemelerinde bu akşam Berlin'de oynanacak Almanya-Türkiye maçıyla ilgili konuşan Türk kökenli Alman futbolcu Mesut Özil, "Türkiye maçı için kendimi özel bir şekilde motive olmuş hissediyorum" dedi.

İspanya'nın AS Gazetesi'ne demeç veren Özil, Türkiye maçının özel olduğunu belirtip, gol atması halinde ne yapacağını bilmediğini ancak mutlu olacağından emin olduğunu ifade etti.

Almanya'da doğduğunu ve kendisini Almanya'da daha rahat hissettiğini söyleyen Mesut, "Benim için başka bir milli takım yok" değerlendirmesini yaptı.

Real Madrid'de forma giyen genç yetenek, La liga'nın 6. haftasında Deportivo'yu 6-1 yendikleri maçla ilgili, "Deportivo karşısında yakaladığımız fırsatları gole çevirmesini bildik. Takım her seferinde daha iyi oynuyor" dedi.

Kendi performansını da değerlendiren Alman Milli Takımı'nın yıldız ismi, her maç daha iyiye gittiğini ve daha da iyi olmak için çok fazla çalışması gerektiğini dile getirdi.

Başkent Berlin'deki Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Howard Webb yönetecek. NTV'den naklen yayınlanacak maçta Webb'in yardımcılıklarını Michael Mullarkey ve Peter Kirkup yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Andre Marriner. Türkiye'nin mücadele ettiği (A) Grubu'ndaki günün diğer maçları Kazakistan-Belçika ve Avusturya-Azerbaycan arasında oynanacak.
2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri (A) Grubu'nda son puan durumu şöyle:

TAKIMLAR O   G   B   M A   Y   P
------------------------------------------------- 
1. Almanya 2  2   0 0   7 1   6 
2. Türkiye   2   2   0   0   6   2   6 
3. Avusturya   1   1   0   0   2   0   3 
4. Belçika   2   0   0   2   2   4   0 
5. Azerbaycan   1   0   0   1   1   6   0 
6. Kazakistan   2   0   0   2   0   5   0