SAÜ Rektörü Prof. Dr.Durman: Kalite çalışmaları yaygınlaştırılarak sürdürülmeli

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman, üniversiteye ödüller getiren kalite çalışmalarının yaygınlaştırılması ve uygulamalarının s

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman, üniversiteye ödüller getiren kalite çalışmalarının yaygınlaştırılması ve uygulamalarının sürdürülmesi gerektiğini söyledi.

SAÜ Mühendislik Fakültesi'nin 2010–2011 Öğretim Yılı Akademik Genel Kurul toplantısı yapıldı. Toplantının açılışında konuşan Rektör Durman, üniversitede sürdürülen kalite çalışmalarının sonuçlarının 2010 yılında peş peşe gelen ödüller ile alındığını belirterek, bu anlayışın yaygınlaştırılması ve uygulamalarının sürdürülmesi gerektiğini söyledi. Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın ise mühendislik fakültesinin 15 programının MÜDEK tarafından akredite edildiğini kaydetti.

Yalçın, eğitim ve öğretim faaliyetleri iyileştirme çalışmalarının devamlı olması gerektiğini vurguladı.

Eğitim ve öğretimle ilgili konuların ele alındığı toplantıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Prof. Dr. Hüseyin Ekiz, mühendislik fakültesi bölüm başkanları ve öğretim elemanları katıldı.