Diyabetliler Derneği, Sağlık Müdürünü Ziyaret Etti

Zonguldak Diyabetliler Diyaliz ve Kronik Hastalıkları Derneği Başkanı Çetin Terzioğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri İl Sağlık Müdürü Uzman Dr

Diyabetliler Derneği, Sağlık Müdürünü Ziyaret Etti
Zonguldak Diyabetliler Diyaliz ve Kronik Hastalıkları Derneği Başkanı Çetin Terzioğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Rüstem Albayrak'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Diyabetliler Diyaliz ve Kronik Hastalıklar Genel Başkanı Çetin Terzioğlu ziyaret esnasında şunları söyledi:
"Öncelikle yeni görevinizin Zonguldak halkına hayırlı olmasını diliyoruz. Derneğimizin asıl amaçlarından birisi olan her yıl 14 Kasım Dünya Diyabetliler Günü nedeniyle Kasım ayı içerisinde şeker taraması yapıyoruz. Bu taramaları İl Sağlık Müdürlüğü ile ortaklaşa yapmak istiyoruz. Bilindiği gibi her yıl düzenli olarak derneğimiz eğitim ve seminerlere ağırlık vermektedir. Bunu için çalışmalarımızı İl Sağlık Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştirmek istiyoruz. Bu nedenle bizlere çalışmalarımızda sizler destek istiyoruz diyerek yeni görevinizin hayırlı ve uğurlu olmasını istiyoruz."
İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Rüstem Albayrak ise, "Gönüllü olarak fedakarca böyle bir sağlık hizmeti yapmaktan dolayı sizleri kutluyorum. Eğitim noktalarında el birliği tabiî ki çok önemli bunun için sizlere elimizden gelen desteği verip, bize ne düşüyorsa sonuna kadar yardımcı olmaya çalışacağız. Bu nazik ziyaretinizden dolayı sizleri ve yönetim kurulu üyelerinize teşekkür ederim" dedi.