Ağır Yaralı Taksi Şoförü, Katillerini 150 Metre Kovaladı

Adana'da bıçaklanan bir taksi şoförünün ölmeden önce yaralı halde katillerini kovalaması, güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre olay, 24 Haziran'da merkez Seyhan ilçesi Adalet Caddesi'nde meydana geldi. F.M. (17) ve D.K. (17), 01 T 0302 plakalı taksisiyle çalışan Mehmet Çınar'ın (35) aracına bindi. Ancak Çınar, sıranın kendisinde olmadığını söyleyip şahısları araçtan indirdi. Sıradaki taksiye binmek yerine kimliği belirlenemeyen bir kişiyle ayrılan F.M. ve D.K., 45 dakika sonra tekrar durağa gelerek ikinci sırada bekleyen Çınar'ın aracına binmek istedi. Yine sıranın kendisinde olmadığını söyleyen Çınar,
çıkan tartışmada göğsünden 2 bıçak darbesiyle yaralandı.
Saldırganlar yaya olarak kaçarken, taksici yaralı halde kendisini bıçaklayanların peşinden koştu. Duraktan yaklaşık 150 metre sonra yere düşen Çınar, götürüldüğü hastanede bir hafta sonra hayatını kaybetti. Mehmet Çınar'ın bıçaklanması ve katillerini kovaladığı anlar, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Kamera görüntülerini de inceleyen polis, 2 zanlıyı suç aletleriyle birlikte yakaladı. Tutuklanan zanlılar, "bıçakla kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle Adana 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.