Gençlerbirliği, Antalyaspor maçı hazırlıklarını 10 eksikle sürdürdü

Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında karşılaşacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarını 10 futbolcusundan yoksun sürdürüyor.

Bazı

Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında karşılaşacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarını 10 futbolcusundan yoksun sürdürüyor.

Bazı oyuncuların milli maçlar nedeniyle ülkelerine gitmesi ve sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle başkent ekibi Antalyaspor maçı hazırlıklarını 10 futbolcusundan yoksun sürdürüyor. Jedinak, Smeltz, Zec, Özkan, Soner ve Mahmut ülke milli takımlarında bulunurken, sakat oyunculardan Mustafa ve Mehmet Akgün'ün tesislerde Curri ve Stewart ise ülkelerinde tedavilerini sürdüğü öğrenildi.

Öte yandan uzun süre sakatlığı nedeniyle takımdan uzak kalan Harbuzi ise sabah yapılan çalışmada takımdaki yerini aldı.

İlhan Cavcav Tesisleri'nde Teknik Direktör Thomas Doll yönetiminde yapılan günün tek idmanı yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Futbolcular, ısınma koşusundan sonra 5'e 2 pas çalışması yaptı. Daha sonra koordinasyon ve çabukluk çalışmasına geçen oyuncular, dar alanda maç ile günü tamamladı.

Antrenman sonrası açıklamada bulunan başarılı oyuncu Oktay, takımın istikrarsız bin sezon geçirdiğini vurgulayarak, "Bir hafta kazanıp diğer hafta kaybediyoruz. Antalya karşılaşmasıyla bir seri yakalamak istiyoruz. Fenerbahçe maçındaki hatalarımızı gözden geçirip Antalyaspor maçına iyi konsantre olmalıyız." dedi.

Genç oyuncu Aykut ise, milli maç arasını en iyi şekilde değerlendirerek, Antalyaspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılıp üst sıralarda yer alan Gençlerbirliği'ni izlettirmek istediklerini belirtti.

Öte yandan milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek isteyen kırmızı - siyahlı ekip yarın Hacettepespor ile hazırlık karşılaşması oynayacak. İlhan Cavcav Tesisleri'nde oynanacak karşılaşma saat 15.00'te başlayacak.