Didim Belediyespor, Yıldızfener'e Bileniyor
Aydın Amatör Süper Ligi takımlarından Didim Belediyespor hafta sonu oynayacağı Yıldızfener maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

İncirliova deplasmanında 3 puanı 2 golle alan Mavi Beyazlılarda Antrenör Ayhan Yıldız, elde edilen galibiyetin önemli olduğunu belirterek, "Lige iyi başlamak istedik ve öyle de oldu. İlk maçta 3 puan gelecek haftalar açısından da önemli. Maçın ilk yarısında ve ikinci yarısında attığımız goller sezon öncesi hazırlığımız iyi olduğunu bize gösterdi. Şu an ligin başındayız. Her takım bu yıl lige iyi hazırlanmış. Biz bundan sonra artık önümüzdeki maçlara bakacağız ve her maça 3 puan için çıkacağız" dedi.
Hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Didim Belediyespor bu hafta evinde Yıldız Fenerspor'u ağırlayacak. 10 Ekim Pazar günü saat 16:00'da başlayacak olan Maç Didim Şehir Stadında oynanacak.
Aydın Amatör Süper Liginin ikinci hafta maç programı ise şu şekilde; "Didim Bld-Yıldız Fenerspor ,Sağlıkspor-Aydınspor, Davutlar-İsabeyliŞırlanspor, Güzelçamlı Bld-İncirliova Bld., Bozdoğan Belediye-Yıldızgücü, Pamukören-Tuğlaspor Osmanbüküspor (bay takım)
