Musa, altındaki donunu alacağım

Raporum tabiplikte kayıtlı



MUSA Aytun'la boşanma davası devam eden Seren Serengil, eşinin '2006'daki hamileliği sahteydi. Karnına bez koyup herkesi kandırdı' sözleri üzerine deliye döndü. Serengil, hamilelik fotoğraflarında photoshop olduğunu iddia eden eşinin yalan söylediğini ve bunu belgeleyeceğini açıkladı. Mahkemelerine 2 gün kala Serengil şunları söyledi:



l BU bezleri yuttum mu? Sen niye ağlıyordun peki? Hadi karnımı şişirttim, ellerimi yüzümü de mi şişirttim? Bu resimleri ben mi çektim? Bunları ispat edemezsen yandın.
l SANA 500 bin liralık tazminat davası açıyorum, altındaki dona kadar alacağım.
l BEN kiminle evlenmişim, kime çocuk doğurmaya kalkmışım? Çöp poşetine çocuğunu koyduran, kayınvalidesinin kartını çalıp kumar oynayan bir adama... Yazıklar olsun.
l ANNEMDEN özür dilerim böyle bir kansızla evlendiğim ve hırsızlık yaptığı gün onu koruyup ayrılmadığım için.

Raporum tabiplikte kayıtlı
SEREN Serengil, 'Musa, annemin kredi kartlarıyla kumar oynadı, mücevherlerini de çalıp Kadıköy'deki bir kuyumcuda bozdurdu. Mahkemeye, yaptığı hırsızlıkla ilgili belgeleri sunduk. Roma'ya giderken sağlık kontrolü yaptırmış, hamile olduğuma dair rapor almıştım. Bu rapor, Sağlık Bakanlığı'na bağlı Beşiktaş Tabipliği'nde kayıtlı' diye konuştu.

Erçin DAĞ EYSEN