Altın Portakal'da gösterilecek filmlerin biletleri satılmaya başladı

47. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde gösterimi yapılacak filmler için bilet satışı başladı. Gala filmlerine şimdiden çok büyük i

47. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde gösterimi yapılacak filmler için bilet satışı başladı. Gala filmlerine şimdiden çok büyük ilgi gösterildiği belirtilirken festival kapsamında Türk ve dünya sinemasından 192 filmin gösterimi yapılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından organize edilen Festivalde gösterilecek filmlerin fiyatları belirlendi. AKSAV'dan yapılan açıklamaya göre festival yönetimi Atatürk Kültür Merkezi salonları için tam bilet fiyatını 5, öğrenci biletini 3 TL olarak belirledi.

Özdilek Alışveriş ve Yaşam Merkezi Cinetime Sinemaları, Migros Cinebonus Sinemaları, Deepo AVM Sinemaları ve Aksin Plaza Sinemaları'nda gösterilecek filmler de 5 TL karşılığında izlenebilecek.

Açık hava sinemalarında 100 ayrı noktada gösterilecek uzun metraj filmler ve AKM Perge Salonu'nda gösterilecek çok sayıda belgesel ve kısa film ise ücretsiz. Filmler Antalya'nın merkez ilçelerinde olduğu gibi Isparta, Burdur, Manavgat ve Side'de de seyirciyle buluşacak.