Tanyeli Kardeşlerin Sahne Dayanışması

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Ören Özel Eğitim Merkezi Komutanlığı tesislerinde sahneye çıkan Nuray, Koray ve Nilay Tanyeli kardeşler büyük ilgi gördü.

Türk Sanat Müziği okuyan kardeşler, Kaymakam Ali Uslanmaz'ın düzenlediği Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu'nda da izleyenleri büyülerken büyük alkış aldı. Ablası Nuray Tanyeli ile birlikte İstanbul radyosunun çok sesli gençlik korosunda 7 yıl eğitim aldıklarını belirten 28 yaşındaki Koray Tanyeli, müziği çok sevdiklerini söyledi. Babaları Necdet Tanyeli'nin de profesyonel baterist olduğunu belirten Koray Tanyeli, "Müzisyen bir aileden geliyoruz. Ablam Nuray Tanyeli (31) ile birlikte İstanbul radyosu çok sesli gençlik korosunda 7 yıl eğitim aldık. Kardeşimiz Nilay Tanyeli (25) de bizim yanımızda yetişti. Edremit'e bağlı Altınoluk beldesine yerleştik. Burhaniye de Özel Ören Eğitim Merkez Komutanlığı ile sözleşmemiz var. Burada düzenlenen tüm etkinliklerde sahneye çıkıyoruz. Müsait zamanlarımızda körfezde başka etkinliklerde de yer alıyoruz. Üçümüzde müziği çok seviyoruz" dedi.
Tanyeli kardeşlerin kendi tesislerinde sahne aldıklarını belirten Özel Ören Eğitim Merkezi Komutanı Muharrem Eren" Kendilerini çok seviyoruz. Çok efendi ve yetenekliler. Kendilerini daha iyi yerlerde görmek istiyoruz" dedi.