Bucaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba: Çok eksiğimiz var, daha fazla çalışmalıyız

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Bucaspor'da kendi sahalarında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2 - 0 kaybetmelerinin üzüntüsü yaşanıyor.

Sahada

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Bucaspor'da kendi sahalarında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2 - 0 kaybetmelerinin üzüntüsü yaşanıyor.

Sahada mantalite eksiği yaşadıklarını, oyuncularının topu bile arkadaşlarına verememesinden dert yanan Bucaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, özellikle yabancı oyuncuların dikkatini çekti. 75 dakika savunma anlamında iyi direndiklerini ifade eden Aybaba, golü yedikten sonra konsantrasyonlarını yitirdiklerini açıkladı.

Aybaba, "Golü yedikten sonra direncimiz bitti. Gol yiyebiliriz, ama gol yiyince kaybettik düşüncesinin kırılması gerekir." diye konuştu.

Oynayarak kazanmak istediklerini kaydeden Aybaba, çok eksiklerinin olduğunu, daha çok çalışıp bir takım haline geleceklerini vurguladı.

Çok ihtiyaçları olan bir üç puandan olduklarını söyleyen Bucasporlu futbolcu Leko, bu tür maçlarda genelde ilk golü atanın kazandığına dikkat çekti. En çok taraftarlarına üzüldüğünü belirten Leko, "Önümüzdeki haftaki Karabükspor maçında bu mağlubiyeti telafi edeceğiz." dedi.

Ligin en az gol yiyen takımı olduklarını ve bundan dolayı kaybettikleri için çok üzgün olduklarını belirten Bucasporlu Ediz, şunları söyledi;

"Şapkamızı önümüze alıp düşünmemiz gerekiyor. Kazanmak istiyorsak, bundan daha fazla mücadele etmemiz gerekiyor. Ligin ikinci yarısının daha zor geçeceğini biliyoruz, onun için ilk yarı toplayabildiğimiz kadar puan toplamamız gerekiyor."