Mehmet Özdilek: Antalya deplasmanı artık kolay değil

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, MP Antalyaspor deplasmanın diğer takımların için artık zor bir deplasman olduğunu söyledi. K

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, MP Antalyaspor deplasmanın diğer takımların için artık zor bir deplasman olduğunu söyledi. Kasımpaşaspor Antrenörü Şakir Özkayımoğlu ise, istedikleri gibi sonuç alamadıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 7'nci haftasında MP Antalyaspor, evinde oynadığı Kasımpaşaspor maçından 3-1 galip ayrılmayı başardı.

Karşılaşma sonrası basın toplantısı yapan kırmızı-beyazlı takımın teknik patronu Mehmet Özdilek, Antalyaspor'un ofansif anlamda başarılı bir takım olduğunu bunu da sahaya yansıttıklarını ifade etti.

Antalyaspor'un inatçı bir kimliğe büründüğünü ifade eden Özdilek, "Futbolun temel prensiplerini yerine getirdik. Oyunun kontrolü bizdeyken Kasımpaşa'dan bir gol yedik. Saha içindeki duruşumuzla, iştahımızla golün şokunu atlatıp beraberliği sağladık. Maç berabere iken ilk yarı çok gol pozisyonu kaçırdık. Oyunun ilerleyen dakikalarında fiziksel anlamda yukarıya çıkan bir görüntümüz var. İkinci yarı takım halinde müthiş bir şekilde oyunu ileriye taşıdık. Maçın skoru çok daha farklı olabilirdi." diye konuştu.

Aynı ciddiyet ve kararlılıkla yollarına devam edeceklerini dile getiren Özdilek, eksiklerimiz olmasına rağmen sahaya çıkan bütün oyuncuların yürekleriyle bugün maç oynadıklarını belirtti.

Kasımpaşa'ya 2 gol atan Brezilyalı oyuncu Tita da, 3 puan aldıkları için mutlu olduğunu ifade etti. Hafta boyunca çalıştıkları gol pozisyonlarının karşılığını aldıklarını belirten Tita, "Bugün iyi oynadım. Her gün daha fazla çalışarak oyunumun üzerine bir şeyler koymaya çalışıyoruz." dedi.

MP Antalyasporlu Uğur İnceman da, güzel bir galibiyet aldıklarını söyleyerek, oyununu her hafta daha yukarıya taşıdıklarını vurguladı.

"İSTEDİĞİMİZ SONUCU ALAMADIK"

Kasımpaşaspor'un Teknik Direktörü Yılmaz Vural'ın cezası sebebiyle takımın başında olan Şakir Özkayımoğlu da, istedikleri gibi bir sonuç alamadıklarını söyledi.

Antalyaspor maçına izi hazırlandıklarını belirten Özkayımoğlu, "Antalyaspor gibi bir deplasmanda öne geçmeyi başardık. Golden sonra baskı yedik ve kalemizde gol gördük. İkinci devre gol bulmayı isterken kalemizde goller gördük. Kötü bir sonuç aldığımız için üzüntülüyüz. İleriki haftalarda aldığımız galibiyetlerle bu sonucu telafi edeceğiz. Umarım en kısa sürede toplanırız." diye konuştu.

Kasımpaşa takımını değerlendiren başarılı futbolcu Ergün Teber de, Antalyaspor'un Kasımpaşa'ya futbol dersi verdiğini söyledi.

Teber, "Bugün ilk defa bir futbolcu olarak utandım resmen. Antalyaspor müthiş bir futbol oynadı. Ligin uzun bir maraton olduğunu söylüyor herkes ama biz 7 haftada 2 puan alabildik. Artık bu durumun içinden çıkmak istiyorsak kendimize gelmeliyiz. Yoksa 18'nci sırada başladığımız gibi ligi son sırada tamamlarız. İlk defa böyle bir hale düştüğümü görüyorum. 7-0 yenildiğim maçlar oldu. Ama bu kadar acı duruma düşmedim. Antalyaspor bize futbol dersi verdi." ifadelerini kullandı.