Gençlerbirliği, Manisaspor karşısında 3 puan hasretini bitirmek istiyor.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ralf Zumdick, bu maçta gerekenin en iyisini yaparak sahadan 3 puanla ayrılacaklarını belirtti.

Spor Toto Süper Lig 1

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ralf Zumdick, bu maçta gerekenin en iyisini yaparak sahadan 3 puanla ayrılacaklarını belirtti.

Spor Toto Süper Lig 10. haftasında kendi sahasında Manisaspor ila karşılaşacak Gençlerbirliği 3 maçlık mağlubiyet serisine son vermek istiyor.

Son olarak başkent derbisinde Ankaragücü'nü 1-0 yenmeyi başaran kırmızı siyahlı ekip daha sonra oynadığı Fenerbahçe, Antalyaspor ve Trabzonspor karşılaşmalarında sahadan yenik ayrıldı.

Başkent ekibinin Alman çalıştırıcısı Zumdick düzenlediği basın toplantısında, hafta sonunda ki karşılaşma ve takımın son durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Zumdick, bu maçta gerekeni yaparak 3 puan alacaklarını vurgulayarak, "Manisaspor Hikmet Karaman ile birlikte çıkış yakaladı. Bizim almamız gereken bir maç. Futbolcularıma güveniyorum. Pazar günü gerekeni yaparak 3 puan alacağız. Akçabat Sebatspor maçında alınan farklı galibiyet oyuncularımıza güven getirdi. Bugüne kadar ofansif anlamda sıkıntılarımız vardı. Kupa maçında attığımız 4 gol bize pozitif olarak geri dönecektir." dedi.

Sakatlıkları bulunan Mahmut, Harbuzi ve Billy Mehmet'in tedavileri sürdüğünü belirten Zumdick, bu oyuncuların cumartesi gününe kadar iyileşmeleri durumunda Manisaspor maçında görev yapacaklarını kaydetti.