Gediz'de Çamur Yollara Kilit Parke Taşı Çözümü

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, belediye tarafından cadde ve sokakların düzenlenmesi kapsamında sürdürülen kilit parke kaplaması vatandaşları çamur deryasından kurtarıyor.

Gediz'de Çamur Yollara Kilit Parke Taşı Çözümü
Şehir merkezine uzak mahallelere kaydırılan kilit parke döşeme çalışmaları Salur Mahallesi ile Altınkaya Yapı Kooperatifini birbirine bağlayan Ahmet Ekici Caddesine ulaştırıldı.
Şehir içi yol düzenleme çalışmaları hakkında bilgi veren Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, bir kısmı daha önce yapılan yolun kalan büyük bölümünü en kısa zamanda tamamlayarak vatandaşları bozuk ve çamurlu yoldan kurtaracaklarını söyledi. Ara bağlantılarla birlikte yapılan yol düzenlemelerinde 2 bin metrekare kilit parke kaplaması gerçekleştirileceğini belirten Belediye Başkanı Saraoğlu, ayrıca bölgedeki Ergenekon Mahallesi 433. caddede yapılan kilit parke döşemesinin tamamlanarak halkın hizmetine sunulduğunu bildirdi.
Başkan Saraoğlu, "İlçemizin cadde ve sokaklarında yürüttüğümüz düzenleme çalışmalarını aralıksız olarak devam etmekteyiz. Şimdi şehir merkezine uzak kalan cadde ve ara bağlantılarda kilit parke döşemesi yaparak hızlı ve rahat ulaşılabilirliği artırıyoruz. Yıllardır çamur yollarda boğuşan Altınkaya Yapı Kooperatifi sakinlerinin yol derdini çözmekten büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.