Birlikte yaşadığı kadını, ortağı olduğu iş yerinde öldürdü

Kadıköy Bostancı'da, birlikte yaşadığı Ayten Alptekin'in (44) kendisini terk etmesini kabullenemeyen Abbas Aydın (57) ortak işlettikleri Bahçe Cafe is

Kadıköy Bostancı'da, birlikte yaşadığı Ayten Alptekin'in (44) kendisini terk etmesini kabullenemeyen Abbas Aydın (57) ortak işlettikleri Bahçe Cafe isimli kadınlar kahvesini silahla bastı. Otağı Alptekin'i kafasından vurarak öldüren Aydın, aynı apartmanda bulunan evini ateşe verdikten sonra intihar etti.

Olay, öğle saatlerinde Kadıköy Bostancı Hazan Sokak Yonca Apartmanı'nda meydana geldi. İddiaya göre eşinden 10 yıl önce ayrılan Abbas Aydın (57), 3 yıl önce tanıştığı Ayten Alptekin ile birlikte yaşamaya başladı. Yangın söndürme cihazlarının dolum ve satışını yapan Abbas Aydın kendisine ait Yonca Apartmanındaki sadece kadınların girebildiği Yonca Cafe adlı iş yerini Ayten Alptekin ile birlikte işletmeye başladı. Bazı nedenlerden dolayı Aydın ile Alptekin arasında yaklaşık 3 ay önce anlaşmazlık başladı. Kavgalar nedeniyle Ayten Alptekin, Abbas Aydın'dan ayrılmak istedi. Ayrılmak istemeyen Aydın, 3 hafta önce birlikte oturdukları dairesini 180 bin liraya sattıktan sonra 100 bin lirasını Alptekin'in hesabına yatırdı.

BARIŞMAK İÇİN BİR KAMYON ÇİÇEK GÖNDERMİŞ

Ayten Alptekin'in kendisini terk etmesini istemeyen Aydın'ın geçtiğimiz Cuma günü bir kamyon çiçeği kafeye göndererek gönlünü almak istediği öğrenildi. Görgü tanıkları, Abbas Aydın'ın bütün bunlara rağmen Alptekin'i ikna edemeyince parasını geri istediğini ancak olumsuz cevap alınca çılgına döndüğünü öne sürdü. Son olarak saat 12.00 sıralarında kafeye gelen Aydın, içeride bulunan Aytekin'in kafasına ateş ederek öldürdü. Kullandığı silahı olay yerinde bırakan ve daha sonra eve çıkan Aydın, bir odayı ateşe verdikten sonra diğer tabancası ile kafasına ateş ederek intihar etti.

Olay yerine gelen polis ekipleri alevler nedeniyle içeri giremedi. Kadıköy itfaiye ekipleri yangını söndürdükten sonra içeri giren polis ekipleri Abbas Aydın'ı ölü olarak koltukta oturmuş şekilde buldu. Olayda kullanılan her iki tabancaya polis tarafından el konuldu. Tabancaların ruhsatlı olup olmadığı araştırılıyor.

Cesetler, Cumhuriyet savcısının ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemeleri tamamladıktan sonra otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı