Kurtlar Vadisi Pusu 99. bölümde ne olacak?

Kurtlar Vadisi Pusu'nun merakla beklenen 99. bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde terör örgütünde derin çatlaklar meydan a geliyor. Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümünde Abdülhey vuruluyor… İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun 99. yeni bölüm fragmanı ve özeti…

Kurtlar Vadisi Pusu 99. bölümde ne olacak?
Kurtlar Vadisi Pusu son iki bölümünde PKK’ya ve BDP’ye göndermelerde bulunmuş bu konu medyada oldukça geniş yer bulmuştu. Geçen bölümlerde Polat Kürt halkının nasıl kandırıldığı, Kürtlerin bahane edilerek ülkenin bölünmek istendiğini söylemişti. Ayrıca yeni sezon baladı başlayalı bugüne kadar örgüt ile İsrail’in işbirliği içinde olduğu vurgulanmıştı. Amerika’nın da Türkiye’yi bölme girişimi içerisinde olduğu konusunu da işleyen Kurtlar Vadisi Pusu ekibi bazı kesimlerden tepki almıştı. Yeni sezon fragmanında yayınladığı haritalarla da dünyada gündem oluşturan Kurtlar Vadisi Pusu Alman liderlerinin Türkiye’ye yaptığı ziyaretleri konu aldı.
Ayakligazete.com'un haberine göre, ekranlardaki renting savaşına farklı bir bakış açısıyla yaklaşan Ata Demirer, 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinde oynayan ağar ağabeylerden korktuğunu belirtti.

Ata Demirer'in Twitter'dan paylaştığı yazısı:

kurtlar vadisi'nin saatin'de eyyvah eyvah yayınlanınca insan bi geriliyo.. tam izlerken zil çalar abiler eve gelir...usta napalım bu şişkoyu.

İşte bu twitin ardından ünlü komedyenin yazısıyla gülme krizine giren arkadaşları değişik fikirler üretti ve ortaya daha da komik bir durum çıktı.

ATA DEMİRE'DEN SONRA KENDİSİNE GÖNDERİLEN KOMİK TWITLER:


@komedyieni kurtlar vadisi'nin saatin'de eyyvah eyvah yayınlanınca insan bi geriliyo.. tam izlerken zil çalar abiler eve gelir...usta napalım bu şişkoyu

handeeynn @komedyieni dua et öyle olsun zira aynı saate fatmagül de var ya o abiler gelirse işte ozaman eyvah eyvah

@komedyieni son karede ezel dalar içeri...EYŞANNN!!! ---yok abi benim ata..--usta bu kim? ---bilmiyorum memati fatmagül sen tanıyomusun? --ııı.....

Türkiye gündemine ilişkin konuları işlemesi ile adından söz ettiren Kurtlar Vadisi Pusu'ya 1 hafta ara.

ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümüyle bu hafta izleyici ile buluşamayacak.

Geçtiğimiz hafta 99. bölümüyle ekrana gelen Vadi'nin 100. bölümü, 11 Kasım'da izleyici ile buluşacak. Vadi'nin yerine bu hafta ATV ekranlarında Ata Demirer'in 'Eyvah Eyvah' isimli komedi filmi yayınlanacak.

Pana Film bu konu ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Kurtlar Vadisi Pusu, 100. Bölümüyle 11 Kasım'da ATV'de!

Kurtlar Vadisi Pusu, çekimlerin yetişmemesi nedeniyle bu hafta (4 Kasım Perşembe) ekranlarda olamayacak. Dizinin merakla beklenen 100. bölümü, 11 Kasım Perşembe akşamı ATV ekranlarında kendi saatinde izleyicileriyle buluşacak.

Basının ve tüm izleyicilerimizin bilgisine sunarız.



YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu, 99. yeni bölümüyle Perşembe akşamı atv ekranlarında olacak. Vadi’nin bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde terör örgütünde derin çatlaklar oluşuyor… Lale Zara ve Şahmeran birbirlerine düşüyor… Örgüt çatışmasının ortasında kalan Abdülhey vuruluyor… Aron Feller’in tasfiyesi için çalışan ve medya patronu Davut Tataroğlu’nun Türkiye’yi yönetmesi için görevlendiren ADB’li General, CIA’nın üst düzey yöneticisi Aron Feller’in adamları tarafından vuruluyor…

Örgütün silahından çıkan kurşunla vurulan Abdülhey hayatta kalabilecek mi? Türkiye’deki CIA ajanlarının savaşına ABD başkanı da dâhil olacak mı? Polat’ın elinden sağ kurtulmayı başaran MOSSAD ajanı ne yapacak?

Kurtlar Vadisi Pusu’nun 99. yeni bölümü 28 Ekim Perşembe akşamı atv ekranlarında olacak.

İşte Kurtlar Vadisi Pusu’nun 99. bölüm fragmanı ve özeti…

Beyaz gazete

KURTLAR VADİSİ PUSU 99. BÖLÜM FRAGMANI