Sakarya Fırat 38. bölüm fragmanı yayınlandı - Osman, Nihan'a resmen talip oluyor

Sakarya Fırat 38. bölüm fragmanı yayınlandı.Sakarya Fırat 38. en son bölümünde neler olacak? Sakarya Fırat 38. son bölümünde Osman, Nihan'a resmen talip oluyor.

Sakarya Fırat 38. bölüm fragmanı yayınlandı - Osman, Nihan'a resmen talip oluyor
Sakarya Fırat 38. bölüm fragmanı yayınlandı.Sakarya Fırat 38. en son bölümünde neler olacak? Sakarya Fırat 38. son bölümünde Osman, Nihan'a resmen talip oluyor. Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Sakarya Fırat 38. Bölümüyle 27 Ekim Çarşamba TRT 1 ekranlarında olacak. İşte Sakarya Fırat 38. bölüm özeti ve fragmanı...

Sakarya Fırat, soluksuz izleyeceğiniz bir bölümüyle daha karşınızda. Osman, Nihan'a resmen talip oluyor. Fatma'nın şiddetli itirazları yanında Osman'la Nihan'î bir araya getirmemek için çılgın bir plan yapan biri daha var. Çeliktepe şehidine ağlarken Osman, yeni bir mücadelenin eşiğinde duruyor. Sakarya Fırat, fırtınası TRT 1'de devam ediyor.

SAKARYA FIRAT 38.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

SAKARYA FIRAT 38. BÖLÜM FOTO GALERİ

SAKARYA FIRAT'LA ŞÖHRETİ YAKALADI

İşletmeciliğini Mustafa Yaman'ın yaptığı Çayırlımescit Alabalık tesislerinde Sakarya -Fırat dizisi ekibiyle yemek yiyen ITSO Başkanı H.Hüseyin Kaçıkoç ve beraberindekiler FB-GS derbisini de birlikte izlediler.

Yemeğe katılanlar arasında dizinin başrol oyuncusu Ceren Hindistan, tüm dikkatleri üzerine topladı. Dizide 'Nihan Tekintaş' ismi ile bir avukat karakterini canlandıran Ceren Hindistan, medya mensuplarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Hindistan güzelliği ve inceliği ile herkesin ilgisini ve takdirini kazandı. Isparta insanının sıcak kanlı ve misafirperver olduğunu kaydeden Hindistan, "Dizi çekimlerinden fırsat buldukça ailemin yanına Ankara'ya gidip geliyorum, yaklaşık bir yıldır buradayız artık Ispartalı olduk diyebilirim, uzun zaman daha burada kalacağız, güzel bir çalışma ortamı var, dizimizde büyük bir ilgi ile takip ediliyor" diye konuştu,

Sakarya-Fırat dizisi ile şöhreti yakaladığını düşündüğünü belirten güzel oyuncu, "Tabii henüz yaşım genç ve yolun başındayım, gelecekte tüm karakter egolarımı tatmin ederek sinema ve televizyonda ilerlemek istiyorum" dedi. Hindistan, özel hayatı ile ilgili sorulara ise yanıt vermekten kaçındı.